pátek 6. března, 04:19 Svátek má Miroslav
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahradní povídání
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahradní povídání
Diskutujte! pro takové všeobecné povídání

Autor: Missi

Příprava na zimu - podzimní práce

Datum: 02.10.2006 11:47

Tak nastal čas podzimních prací,.... .

Co vše nyní děláte? Do kdy je třeba zasadit cibuloviny?

Já s tím musím počkat a nevím do kdy. Mám na záhoně letničky, stále kvetou a je mi líto je vyhodit. Tak budu vše dělat na poslední chvíli.sad smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 4 z 20
  • Autor: kordula

Re: Příprava na zimu - podzimní práce

Datum: 08.11.2022 19:20

Dnes mě zradilo auto. Sem byla nasratá, v autě pytel s rašelinou a pytel s kůrou.Nebyla jsem

tam týden.

• Autor: Reklama

• Autor: Betas

Datum: 08.11.2022 21:10

Ja v aute tri pytle s cerstvym konskym hnojem, to by bylo horsi!!! grinning smiley grinning smiley

kordula napsal(a):

Dnes mě zradilo auto. Sem byla nasratá, v autě pytel s rašelinou a pytel s kůrou.Nebyla jsem

tam týden.

• Autor: Manca

Datum: 08.11.2022 22:42

Taky jsem hýbala s kompostem. Dělám to příležitostně, ale ke konci se neblížím ani zdaleka. Mám tak necelou půlku. Prokládám posekanou trávou, tu hrabu taky postupně, a starou slámou, co strašila na půdě stodoly. Občas nějakou pěknou hlínu odvezu mezi růže. Takže tímhle tempem tak do jara, všechno rozvrtané, hotové nic.

Datum: 09.11.2022 08:00

To ja nemuzu. Mne to za chvili vsechno zapadne snehem az do dubna 😅 Proto je vzdy u nas ten podzim spis jak sprint do cile...

• Autor: LadaB

Datum: 11.11.2022 09:29

Též mám téměř hotovo. Včera jsem zdrhla domů v 11 grinning smiley, abych dodělala zbytky. Bylo krásně celé odpoledne opalovačka v tílku při práci. Posekáno, vyhrabáno, už jsem sežala denivky a odkvetlé trvalky. Sudy jsem uložila na zimu, vylila z podokapu, na okap nainstalovala husí krk obych odvedla vodu z něj k plotu. Postříkala jsem všechny stromy a keře mospilanem. Vykydala foliák teda kromě paprik, ty zlikviduju o víkendu, uděláme poslední lečo. Šoupla jsem si do něj rovnou dvě kolečka hnoje, abych měla nachystáno. Uklidila provizorní ohradu novejm slípkám, už se naučily na povely, tak je můžu bez obav vypustit. Mám usnadněnou práci..vyčistěj pod keřema a v trvalkách grinning smiley grinning smiley grinning smiley Poklidila jsem vše co nebude potřeba, ještě udělat pořádek v zahradním domku a pak zasadit česnek. No ono se to překulí a zachvilku začnem vysejvat grinning smiley

• Autor: bosk

Datum: 11.11.2022 09:51

Lado,no to sis teda mákla.Šikula thumbs down

Datum: 11.11.2022 10:23

To se jen zdá,mám kousek proti mnohým tady, tak to odsejpá. To jsem si ještě dala dvakrát kafe a pokec se sousedkou.. grinning smiley

Datum: 11.11.2022 17:05

Teda Lado, to sis pracla! thumbs down Prosim te, proc ted strikas mospilanem? Copak tam ted neco je?

• Autor: kaaj

Datum: 11.11.2022 17:14

dnes dorazila vnučka-něco jsme stříkly ne Mospilanem, ale Rondupem . hlavně na hranici se sousedem trávu u plotu . taky se některé růže zastřihly- ale jen částečně, byl toho koš a druhý s ostříhanými chrymkami . přišla před třetí - a ve čtyři skoro tma.. eye popping smiley .

Datum: 11.11.2022 17:38

312984950_2672661426203618_212256088748780348_n.jpg

přehled housenek // z fb .

Datum: 15.11.2022 08:34

No měla jsem nějaké brebery na ostružinách, něco na jabloni a švestce. Poptala jsem tady čím postříkat, (už mám koupeno na jarní ošetření). Ela mi doporučila postříkat všechno mospilanem.. Má to logiku, než se něco stačí zazimovat, tak to zdechne.

Je fakt, že jediné co občas použiju je právě mospilan, když se náhodou ukážou mandelinky. Určitě se tam něco vyskytuje, páč slípky byly věčně na jabloni a stále tam něco zobaly, ostružiny tak též.

Datum: 15.11.2022 08:45

taky jsem vždy preferovala Mospilan - byl vždy účinný . myslím , že před zimou je to vhodné . nestihnou se zazimovat a scípnou .. thumbs down

• Autor: Pinka

Datum: 15.11.2022 16:04

Dneska mi bolavá záda dovolila winking smiley jet na zahradu a konečně jsem ostrihala a uklidila do chaty fuchsie. Práce by bylo víc, ale bála jsem se, že budu večer skučet. Musím to dávkovat winking smiley, jen aby mi do toho nenapadl sníh grinning smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Pinka (15.11.2022 16:05)

• Autor: kordula

Datum: 15.11.2022 17:03

Larvy lalokáče mám většinou v květinači s fuchsií.

Jinak mám venku ještě begónie a jiřiny. Od zítra má pršet tak nevím jak to dopadne ,auto nemám a pěšky nedojdu

• Autor: alenak

Datum: 16.11.2022 16:41

Tak jsem dnes dodělala co šlo, vylila sudy a zbytky v kubiteru. Akorát jsem nestihla nasadit česnek, to dáváme kousek, jinak sázíme jarní. Půda je ale připravená. Jen jsem poklidila, začalo slabě pršet. smiling smiley

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahradní povídání (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.