![]() |
neděle 23. března, 11:36 Svátek má Ivona
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Výživa
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Přesnídávky-zavařené
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Jajo,přesnídávky dělám následovně.Očištěná a zcela zralá jablka bez slupek a jadřinců ,asi 400 g dám do skleněné mísy a v mikrovlnce ,svařím po dobu asi 10 min.Pak vše přepasíruji přes nerezové síto.Do nádoby mohu přidat předem zavařené meruňky či rybíz,nebo jiné čerstvé ovoce.Vzniklou dřeň plním do skleniček od přesnídávek a po dvou zavařuji v MW.Po dvě minuty. na plný výkon.Pak dotáhnu víčka a otočím vzhůru nohama.A jak se Eliška olizuje.
JABRAKA
No já dělávala právě s tím pudinkem a bylo to v pohodě,základ jablka a případně k nim cokoli přidat, meruňky,kompotované broskve...Ani jsem je nikdy nezavářela,jen vřelé nalila do horkých skleniček a obrátila na víčko...Přesný recept bych musela dohledat.Jo a jen jsem pořádně rozmixovala ponorákem..
ANDREA Z MILANA
ŽANETA LACKOVÁ
CHTELA JSEM SE ZEPTAT ZDA MI MUZETE NAPSAT RECEPT NA PRESNIDAVKU Z BROSKVE.PREDEM DIKY ZA RADY.ZANETA.
Žaneto..stejně, jako je popsané nahoře...rozvařit,rozmixovat..jen bych asi nedělaka čistě z broskví a přidala nějaké jablko..