neděle 23. března, 11:45 Svátek má Ivona
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Psi
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Zvířata > Domácí mazlíčci > Psi
Diskutujte! Máte doma kočku, pejska a nebo jiného mazlíčka? Jistě s ním máte spoustu radostí, ale i starostí..

Autor: drahus
Výsledné hodnocení: 5

Pejsci, fotky našich mazlíčků II.

Datum: 18.06.2017 11:30

První diskuze je plná, tak pokračujeme, jako by se nic nestalo winking smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 1 z 20
  • Autor: cancourek

Re: Pejsci, fotky našich mazlíčků II.

Datum: 04.02.2021 07:54

Elenko, štěňátka jsou k zulíbání love smiley love smiley love smiley kolik jich je, osm? To se má mamina co ohánět. A ty taky winking smiley flower smiley

• Autor: Reklama

• Autor: Pinka

Datum: 04.02.2021 11:15

Jasně že je to vychovanosti psa, ale já jsem trochu posera a pořád předvídám, a nikdy se nedá věřit na 100%. Tak jsem byla ráda, když mi svěřili Megi, že je to zrovna prcek a nekonfliktní. Ted´ to bude 4 roky, co jí mám a poprve venku tiše štěkla na kavkazáka, ale až když byl 3 m za námi. Asi mu chtěla říct- hele já jsem se tě nebála grinning smiley

Eli, krásní prckové, at´ se jim daří thumbs down

• Autor: skrblice

Datum: 04.02.2021 14:51

143846274_5671093672916415_5026317528522223105_n.jpg
    Další fotografie:

Eli, ty mi dáváš tou vaší nadílkou grinning smiley grinning smiley grinning smiley .... jsou nádherní love smiley love smiley love smiley

U nás už musí Oli nosit přes den náhubek,,,, páníček "psovod" je na zabití.... já tak dlouho budovala vztah s Oli, a co zůstal doma, tak je všechno na levačku,,,, on je nervozní a přenáší to i na Olinku,,,, a nevymluvím mu to, nevymluvím.... jsem od loňského června stále marod... nejdříve endoprotéza ramene a po 5 měsicích jsem zjistila, že mám nádor v prsu. Rakovina, takže jsem 2 měsíce po operaci, nechce se mi uzavřít rána, čekám až se zacelí a potom ozařování. Takže jsem byla hodně mimo domov, teď se snažím Olinku dostat zpátky do kondice, aby mohla být bez náhubku (nemůžu se na ni dívat, strašně mi to vadí). Mezitím, co jsem nebyla doma, tak Oli dvakrát napadla adopťačku, která musela být pokaždé na veterině šitá, Půl roku jí dáváme Bachovky, které má Oli dělané přímo na míru....musím se co nejdříve uzdravit a vzít si Oli pod svoje křídla, než mi ji Honza zkazí.... ale zase na druhou stranu si ta potvora na ten košík tak zvykla, že s ním umí fakt všechno... jí s ním pamlsky, pije, dává pusinku grinning smiley grinning smiley grinning smiley a hlavně mě drbe do nohy, abych jí dala něco dobrého Na noc jí ho sundáváme, Bony si bereme do ložnice, aby byly od sebe oddělené... ale když ty dvě vidíš, tak jsou ty nejlepší kámošky... pořád jsou spolu

Jinak to je stále stejně uštěkaná holčička.... denně visí na okně a hlídá grinning smiley

Datum: 04.02.2021 15:12

1612447028202.jpg
    Další fotografie:

love smiley love smiley love smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil skrblice (04.02.2021 17:20)

Datum: 04.02.2021 15:18

pomooooc... nevíte, jak otočit ty fotky? zkouším možné i nemožné a nechtějí se mrchy otočit grinning smiley grinning smiley grinning smiley

• Autor: evelina

Datum: 04.02.2021 18:39

1612447291645.jpg
    Další fotografie:

Nech sa páči .

• Re: Pejsci, fotky našich mazlíčků II.

Datum: 04.02.2021 19:33

Eli, krásný mazlíci. thumbs down love smiley love smiley Radost se na ně podívat.

Pinko, já bych si na většího psa taky moc netroufla. Maximem je naše labradorka. Nejsem při výchově důsledná, vím to o sobě. Naštěstí je Žofka psí anděl a nemusím řešit situace jako Skrblice. Jezevčík je někdy drzá potvora. S jiným psem by asi už nežil.Ale jinak jsou to milenci z Verony.

Skrblice, přeju ti, ať už ty zdravotní komplikace skončí. Nemáš toho zrovna málo. Při nemocech se členové domácnosti, i když nechtějí, chovají trochu jinak. Psy to potom zneklidňuje. Nějak napůl nevědí, co se vlastně děje.

• Autor: babkaela

Datum: 04.02.2021 20:59

Mé dámy, díky flower smiley flower smiley . Štěňat je 8, jsou to opravdu muchlínci. Máma zvládá, já zatím, taky. Ještě nepřikrmujeme a dětičky neběhají, tak je to v poho.

Skrblí, krásný holky love smiley. Ty se hlavně brzo uzdrav thumbs down love smiley . A Honzovi se nediv, že je nervozní, bojí se o tebe. A v domě nic není tak úplně stejně, ty občas mimo a Olinka je na tobě závislá, i tohle ji vykolejuje a proto se chová tak.

Pinko, dobře děláš, že máš Megi, jsou to "skladní" pejskové do bytu love smiley .

Evelinko, ráda tě po dlouhé době vidím love smiley .

Datum: 05.02.2021 10:05

1612447532143.jpg
    Další fotografie:

1. Aki vlevo, Bony vpravo¨

2. Aki u vánočního stolu grinning smiley grinning smiley grinning smiley

3. Odpadlá Bony

4. A kámošky na život a na smrt Oli a Bony

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil skrblice (05.02.2021 10:08)

• Autor: Pinka

Datum: 05.02.2021 12:56

Skrbli, pěkné pejsky máš, určitě ti pomáhají mít lepší náladu a taky brzo se uzdravít, moc ti to přeju flower smiley

• Autor: Evin

Datum: 05.02.2021 22:37

Eli, je to parádní muchlovací smečka, za 14 dní už to začnou být divoši a za další měsíc to už bude likvidační četa. Tak si je honem užívejte, ty krásné muchlínky.

Soňo, měla jsi hodně těžký rok, tak přeju, ať je ten nový bez velkých problémů a o mooooc lepší. Čeká na Tebe zahrada a taky ta krásná psí smečka, tak ať Ti oboje přinese hodně radosti love smiley .

Datum: 06.02.2021 10:35

Evin, děkuji love smiley

Moc se těším na lepší zítřky, které na mě čekají, já to ani jinak nevnímám grinning smiley grinning smiley grinning smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil skrblice (06.02.2021 10:39)

Datum: 06.02.2021 10:37

Pinka napsal(a):

Skrbli, pěkné pejsky máš, určitě ti pomáhají mít lepší náladu a taky brzo se uzdravít, moc ti to přeju flower smiley

Pinko, děkuji, jsi hodná,... a je to tak, s psíma holkama jsem v jiném světě, ve světě bez intrik, beze zloby a světě plném lásky.... jsou to moje zdravotní sestřičky grinning smiley, cítí, že jsem nemocná, neustále je mám u sebe

Datum: 06.02.2021 10:40

evelina napsal(a):

Nech sa páči .

Ahooooj beruško, děkuji. Jak se máš?

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Psi (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.