![]() |
neděle 23. března, 11:45 Svátek má Ivona
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Psi
Diskutujte!
Máte doma kočku, pejska a nebo jiného mazlíčka? Jistě s ním máte spoustu radostí, ale i starostí..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pejsci, fotky našich mazlíčků II.
Elenko, štěňátka jsou k zulíbání
kolik jich je, osm? To se má mamina co ohánět. A ty taky

Jasně že je to vychovanosti psa, ale já jsem trochu posera a pořád předvídám, a nikdy se nedá věřit na 100%. Tak jsem byla ráda, když mi svěřili Megi, že je to zrovna prcek a nekonfliktní. Ted´ to bude 4 roky, co jí mám a poprve venku tiše štěkla na kavkazáka, ale až když byl 3 m za námi. Asi mu chtěla říct- hele já jsem se tě nebála
Eli, krásní prckové, at´ se jim daří
Eli, ty mi dáváš tou vaší nadílkou
.... jsou nádherní

U nás už musí Oli nosit přes den náhubek,,,, páníček "psovod" je na zabití.... já tak dlouho budovala vztah s Oli, a co zůstal doma, tak je všechno na levačku,,,, on je nervozní a přenáší to i na Olinku,,,, a nevymluvím mu to, nevymluvím.... jsem od loňského června stále marod... nejdříve endoprotéza ramene a po 5 měsicích jsem zjistila, že mám nádor v prsu. Rakovina, takže jsem 2 měsíce po operaci, nechce se mi uzavřít rána, čekám až se zacelí a potom ozařování. Takže jsem byla hodně mimo domov, teď se snažím Olinku dostat zpátky do kondice, aby mohla být bez náhubku (nemůžu se na ni dívat, strašně mi to vadí). Mezitím, co jsem nebyla doma, tak Oli dvakrát napadla adopťačku, která musela být pokaždé na veterině šitá, Půl roku jí dáváme Bachovky, které má Oli dělané přímo na míru....musím se co nejdříve uzdravit a vzít si Oli pod svoje křídla, než mi ji Honza zkazí.... ale zase na druhou stranu si ta potvora na ten košík tak zvykla, že s ním umí fakt všechno... jí s ním pamlsky, pije, dává pusinku
a hlavně mě drbe do nohy, abych jí dala něco dobrého Na noc jí ho sundáváme, Bony si bereme do ložnice, aby byly od sebe oddělené... ale když ty dvě vidíš, tak jsou ty nejlepší kámošky... pořád jsou spolu
Jinak to je stále stejně uštěkaná holčička.... denně visí na okně a hlídá
pomooooc... nevíte, jak otočit ty fotky? zkouším možné i nemožné a nechtějí se mrchy otočit

Nech sa páči .
Eli, krásný mazlíci.
Radost se na ně podívat.
Pinko, já bych si na většího psa taky moc netroufla. Maximem je naše labradorka. Nejsem při výchově důsledná, vím to o sobě. Naštěstí je Žofka psí anděl a nemusím řešit situace jako Skrblice. Jezevčík je někdy drzá potvora. S jiným psem by asi už nežil.Ale jinak jsou to milenci z Verony.
Skrblice, přeju ti, ať už ty zdravotní komplikace skončí. Nemáš toho zrovna málo. Při nemocech se členové domácnosti, i když nechtějí, chovají trochu jinak. Psy to potom zneklidňuje. Nějak napůl nevědí, co se vlastně děje.
Mé dámy, díky
. Štěňat je 8, jsou to opravdu muchlínci. Máma zvládá, já zatím, taky. Ještě nepřikrmujeme a dětičky neběhají, tak je to v poho.
Skrblí, krásný holky
. Ty se hlavně brzo uzdrav
. A Honzovi se nediv, že je nervozní, bojí se o tebe. A v domě nic není tak úplně stejně, ty občas mimo a Olinka je na tobě závislá, i tohle ji vykolejuje a proto se chová tak.
Pinko, dobře děláš, že máš Megi, jsou to "skladní" pejskové do bytu
.
Evelinko, ráda tě po dlouhé době vidím
.
1. Aki vlevo, Bony vpravo¨
2. Aki u vánočního stolu
3. Odpadlá Bony
4. A kámošky na život a na smrt Oli a Bony
Skrbli, pěkné pejsky máš, určitě ti pomáhají mít lepší náladu a taky brzo se uzdravít, moc ti to přeju
Eli, je to parádní muchlovací smečka, za 14 dní už to začnou být divoši a za další měsíc to už bude likvidační četa. Tak si je honem užívejte, ty krásné muchlínky.
Soňo, měla jsi hodně těžký rok, tak přeju, ať je ten nový bez velkých problémů a o mooooc lepší. Čeká na Tebe zahrada a taky ta krásná psí smečka, tak ať Ti oboje přinese hodně radosti
.
Evin, děkuji
Moc se těším na lepší zítřky, které na mě čekají, já to ani jinak nevnímám

Pinko, děkuji, jsi hodná,... a je to tak, s psíma holkama jsem v jiném světě, ve světě bez intrik, beze zloby a světě plném lásky.... jsou to moje zdravotní sestřičky
, cítí, že jsem nemocná, neustále je mám u sebe
Ahooooj beruško, děkuji. Jak se máš?