pondělí 2. prosince, 08:08 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Psi
Diskutujte!
Máte doma kočku, pejska a nebo jiného mazlíčka? Jistě s ním máte spoustu radostí, ale i starostí..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pejsci, fotky našich mazlíčků II.
Zdravím Spikea a opravdu respekt. 14 roků je pro pejska krásný věk a je vidět, že je o něj dobře postaráno! . Krásnej pes!
Sam má štíplou kost, tak dostal sádru. Mladý odjeli na dovču a já hlídám . Dnes v noci si vše sundal.
Irisko, to mu musíte dát límec, aby se k nožce nedostal zuby. JInak budte denně jezdit na předělání sádry na veterinu.
Chudinka Sam. Ať se mu to bez brzy zahojí. A hlavně ať nějak zvládnete ten límec.
To je nepříjenmé jak pro něj, tak i pro tebe. Tak at´ se Samík rychle hojí
Ti psi jsou neuvěřitelní chirurgové... náš to vydržel mít cca tak hodinu od příjezdu od veta... potom totální likvidace, byl schopen si odstranit i ty stehy. Takže už jsme pak preventivně límec dávali už na odjezdu od veterináře. Jen sousedi se mu pak smáli, že je jak pobíhající satelit. Bylo mi ho vždycky líto.
límec jsme nedostali a asi by ho taky sundal. Ale nějak zázračně se hojí. Běhá už jak blázen a i skáče. Nejde udržet v klidu. Snad bude OK. j
Jo a kolegyňka má taky zraněného psíka, někde si vytrhl kus kůže na boku až do masa, vůbec neví, jak k tomu přišel. Pořídila mu bodíčko
Irisko, límec by si nesundal ani náhodou, mám zkušenost - když Chipsi urvala Koře kus tváře Kora límec měla, sundat se pokoušela zpočátku, naštěstí brzy přišla na to, že to nejde. Držím pěsti, aby Samovi naštípnutá kost dobře srostla .
Bodíčko je dobrá volba . Chipsi nosila po operaci pupeční kýly synovo triko.
Pejsci. Co k tomu říct - je to kámoš. A věrnej. Chodíme do míst, kde nepotkáme živáčka. Už před náma neutíkají ani srnky. Týna je vystaví, popojde 5 m a pak už si jich nevšímá. Má moc práce, protože i myší běhají pod sněhem a to je důležitější.
Kdyby běžela za srnkou, tak to je špatně, ale když přiběhne na přivolání, tak dostane piškot a to je víc . Je vyčuraná. Uvidí srnky, nebo zajíce a rovnou se otočí a běží ke mě a chce piškot - no problem.
Taku, krásně kouká. A u tohohle průhlednýho jednání za úplatu se doma taky musím smát. A ty vyčítavý pohledy když náhodou nějaký rituál přehlídnu anebo nemám úplatek u sebe.
Taku, moc vám to sluší
Sluší, oběma.
To je teda hodně poslušný pes.. Náš pes byl hodný, poslouchal, ale srna byla prostě víc... to se vrátil domů za dvě hodiny. Nikdy nepochopil, že ji nedožene, chudák...Pak ležel vyčerpaný před vrátky a čekal, až ho pustíme domů a následně tři hodiny spal, trouba. Ještěže ho lidi v okolí znali a chodil domů vždy stejnou trasu přes pole, protože potkat našeho psa někdo cizí, je to o infarkt trochu, to přiznávám. Přece jen byl "trochu větší". A vysvětlujte někomu, kdo potká na volno psa velikosti ovce, že je to učiněný dobrák...
Ivčo, to byl vlkodav, že jo ?
Nám v práci vyprávěl kuchař, že mají bobtaila, holku. Ona je chudák strašně smutná, tak jsme jí pořídili kámoše z útulku. Já na to - abyste za chvíli neměli štěňata...... to nehrozí, on je ten pes GASTROVANEJ
Je z té gastronomie celej popletenej
GASTRÁT je nejlepší .
Jo, byl to miláček... Nemiluj takovýho "drobka".