neděle 10. listopadu, 20:22 Svátek má Evžen
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Televize
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
co právě dávají v TV - pořady, seriály a jiné
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
www.majkaj.webg..
Re: Retro
Já viděla jen ten
No tak ten jsme sledovali hromadně na chatu, že jo. Minule bylo o starých autech a včera o modelkách...kdysi.
Já se chtěla koukat a pak jsem na to zapomněla. Tyhle starý časy mně baví.
Amee...mne taky. Jakmile začneme vzpomínat, stávají se z nás pamětníci. Zrovna jsme o tom včera diskutovaly s kamarádkou. Stárneme - vzpomínáme.
Ahoj, já si teda z těch dob nepamatuju, ale koukám ráda...viděla jsem ty modelky, pak taky ty diskotéky (byl tam Miloš Skalka), a pak ještě něco, už si nepamatuju
nemůžu si na nic vzpomenout - mládnu?????
Senilníš!!
proč myslet na nejhorší.nejsem stará,jen mám výbornou pamět
www.majkaj.webg..
Včera jsem viděla až konec o metru. Dojmul mě pohled na ty turnikety, co vám málem přerazily nohu. I když jsem tam hodila minci, stejně jsem procházela v hrůze, že mě to lapne. Nikdy se to nestalo, tak ani nevím, proč ten strach.
Majko...koukala jsem se na celý pořad. Turnikety mi taky naháněly hrůzu. Vzpomínala jsem na své cestováním metrem a na svou první jízdu.
tak jsem se dívala na díl o počítačích měla jsem 100chutí vzbudit děcka,bo furt remcají ,jak naše pc nená to a tamto a co je absolutně nutné dokoupit...asi by chlapci zírali na počítač,který s příslušenstvím zabírá 2 místnosti a já bych nezůstala ušetřená keců o životě v pravěku.
Iostris--já jsem se dokonce v tomto pořadu uviděl.Autory a účinkující znám osobně.
Před časem jsem učil tyto kluky práci s počítači i programování v JAZYKU KAREL.ta nostalgie s počítači Komodor,Sinclear ,Attari a PMD 85.Kopírování programů na kazety .
A nakonec to,že mí hoši se uplatnili a dnes zaujímají expertní místa,nebo mají počítačové firmy.Přímo jsem se nafouknul hrdostí.
JABRAKA
jabraka, tak to klobouk dolů,to sis určitě liboval.
Boj s mandelinkou