![]() |
čtvrtek 6. února, 17:56 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Mixéry, roboty, šlehače...
Vypadá moooc dobře. Kolik má výkon?
www.majkaj.webg..
Drahuš, 600W. Je to už leta nejoblíbenější a nejchválenější tyčový mixér, já si ho pořídila kvůi tomu strouhání, ale budu muset dokoupit jemnější struhadlo, na celerovou pomazánku je to v příslušenství ještě moc hrubé.
Takže odteď dušená mrkev a bramboráky jen u tebe
Majko, vím, že na špici v bílých spotřebičích je Bosh a v malých spotřebičích je Braun, ale i oni se někdy utnou. Proto jsem se ptala na Watty
Majko, Braun určitě dobrej, ALE !!!! Celerová pomazánka
????? Nechtěla jsi napsat třeba škvarková ?

Mi to nedalo a tak jsem se podíval na Wikipedii a miřík celer už pochází z dávnověku, je ukrutně zdravej, navíc šílený afrodiziakum, podporuje činnost ledvin a ve svých básních o něm psal i Homér, ale když von je tak hnusnej
. Promiň
.
Třeba ho umíš upravit, aby byl jedlej. My ho jednou dělali zapečenej s nějakým masem, ale jíst se dalo akorát to maso
.
Přeji hodně kulinářských úspěchů s novým pomocníkem
.
www.majkaj.webg..
Taku, aby ses nedivil, tuhle pomazánku jedí i zapřisáhlí odpůrci celeru, dělá se ze syrového. Naše sousedka by celer jen tak do huby nevzala, pomazánkou se cpe.
www.majkaj.webg..
Drahuš, od bosch mám do budoucna vyhlídnutý robot MUM, ale zatím mi stačí tohle malý udělátko, i když MUM je tedy neuvěřitelně skladný a dost jsem váhala. Přijde na něj asi řada v okamžiku, kdy klekne můj ruční Zelmer na stojanu s mísou.
Věřím Ti. Napíšeš recept ?
?
Ohromím rodinu k večeři, jako zapřísáhlý odpůrce miříku celeru(snad jim to bude chutnat a nebude působit "pouze" jako afrodiziakum)
. díky
www.majkaj.webg..
Taku, tady ji máš
... ty jo děkuji - to s manželkou sekne až při nákupu budu vyžadovat celer
díky
www.majkaj.webg..
Chtěla bych být malá muška na zdi
raději napíšu bo tu máme 2 plácačky a novej biolit
www.majkaj.webg..
No dobře, tak bych to chtěla vidět přes webkameru
Jistota je jistota.
Majko...vypadá skvěle. Díky za tip. Já si chci něco koncem jara pořídit...tak průběžně informuj, jak jsi spokojená.