Mléčná dieta - neboli redukční dieta Rajka Dolečka 7 AŽ 8 KG
01.06.2008
Jídla jsou po 3 hodinách - takže v 7.00, 10.00, 13.00, 16.00, 19.00
Jídelníček:
1.den - 250 ml mléka, 250 ml mléka, 250 ml mléka, 250 ml mléka, 250 ml mléka
2.den - bílý jogurt, 150 g tvarohu, 150 g vař. masa, 250 g tvarohu, 2 vejce a čaj
3.den - 100 g ovoce, 100 g zeleniny, 100 g salámu, 250 ml mléka, 150 g vařeného masa
4. den - bílý jogurt, 250 ml mléka, 100 g zeleniny, 100 g zeleniny, 100 g salámu a čaj
5.den - 100 g zeleniny + 2 vejce, 100 g ovoce, 100 g tvarohu, 100 g ovoce, 100 g zeleniny + kyselé mléko
6. den - 100 g šunky, 100 g ovoce, 100 g tvarohu, 100 g vařeného masa, 250 ml kyselého mléka,
7.den - 2 vejce, 100 g ovoce, 100 g tvarohu, 100 g vařeného masa, 250 ml mléka
8.den - 200 g ovoce, 200 g zeleniny, 200 g ovoce, 200 g zeleniny, 200 g ovoce,
9. den - 250 ml mléka, 250 ml mléka, 250 ml mléka, 250 ml mléka, 250 ml mléka
10.den - bílý jogurt, 150 g tvarohu, 100 g salámu, 250 ml mléka, 150 g vařeného masa,
11. den - 100 g ovoce, 100 g zeleniny, 100 g salámu, 250 ml mléka, 150 g vařeného masa
12.den - bílý jogurt, 250 ml mléka, 100 g zeleniny, 100 g zeleniny, 100 g salámu a čaj,
13.den - 100 g zeleniny + 2 vejce, 100 g ovoce, 100 g tvarohu, 100 g ovoce, 100 g zeleniny + kyselé mléko
Denně je nutno vypít alespoň 2 litry tekutin (čistá voda, minerálka bez bublinek) - lze dochutit citrónem
Černá káva pouze v hodině, kdy se pije mléko
Při vaření masa se může vypít při hladu vývar (pozor - pečené, smažené pokrmy - NE)
Zelenina - syrová nebo vařená Maso - solit minimálně Tvaroh - netučný v kelímku Jogurt - s živou kulturou
hubne se 7 až 8 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!
denně je nutno vypít 2 l vody po teto dietě se mění metabolismus a dalši 2 roky se nepříbíra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Starší odpovědi byly automaticky odmazány
Upraveno 2 krát. Naposledy upravil irisiris (17.05.2010 10:01)
Re: Mléčná dieta Rajko Dolečka na 13 dnů
Verča neboj!!! Budu tu i tak,takže podporu máš jistou
No já osobně bych tu mléčnou hned po sobě nedávala. Dala bych tělu tak 2týdny oddech a pak zase najela. Samozřejmě za předpokladu,že ty 2týdny se nebudeš nijak přejídat 
Tak uvidíš no...
Doufám,
že když jsem tentokrát dodržela vše podle jídelníčku a že to bylo občas fakt těžký
Tak snad už mám v hlavě nastaveno se nepřejíst....dělenou jsi vyčetla na této stránce?
Tonino - blahopřeji k úspěchu a přeji při dělence hodně kileček dole!!! Dělenka je super,že se nemusíš zabývat množstvím a přesto hubneš.
Verčo - neboj,jsem tady každý den a dohlížím na tebe!!!!!
Ta dělená je tady! Klikni na diskuze a je tam DĚLENÁ STRAVA PODLE LK 6. Takže mrkni. Pak v těch diskuzích jsou i tipy na výrobky a i recepty,takže je toho spousta
Dobré ránko všem
,
musím Vás, holky nainspirovat
: Dnes ve školce jsem dostala obrovskou pochvalu,za to, jak jsem zhubla a že mi to mocka sluší. Musím uznat, že mě to moc potěšilo a přesvědčilo, že ta dřina stála za to
.
Tak si vzpomeňte, proč se trápíte a DRŽTE SE

Veroniko,
to jsem moc ráda, že výsledky se dostavily a okolí pěje jen chválu

Taky se drž a písni někdy jak pokračuješ a jak se Ti daří
Děkuji Tonino
,
jen mám malinko strach z jídelníčku po ukončení.
... vyhovuje mi mít jasně dané, co kdy jíst
. Jinak se musím přiznat, že jsem sice vše dodržela, jen pár jídel jsem nahradila např. bílý jogurt - sladká bílá Aktivia, tvaroh (ten, co se má jíst bych nepozřela) za tvaroháček nebo tvarohovou Aktivii a masíčko jsem připravila na kapce oleje nebo když jsem pro rodinu udělala maso na šťávě, tak jsem z ní jen maso otřela. Tímto chci namotivovat ty, kterým taky některé části jídelníčku nevyhovují, že funguje hubnutí i s náhražkami - jen asi nemůžu počítat s nevrácením váhy (to bude jen o úpravě jídelníčku :-))).
Zvážím se a změřím až v neděli a dám své původní míry i nové - pro motivaci všech začínajících
Velká gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Děkuji
jsi vychytala barvu mých plesových šatů
Verčo,tak to ti bude určitě slušet, červená je fakt hezká. A užij si to!!!!!!!
nějak holky, nepíšete, jak se vám daří?
Já už zítra končím a
tak si plánuju, co dobrého si dám na nedělní oběd
a jak se poperu s jiným jídelníčkem
.
Držte se, ten pocit za to stojí....mimochodem zprávu vyzdobila smajlíkama moje dcera
Re: Konec mléčné a výsledek
Dobré ránko holky
,
tak já mám 13. dní za sebou
. Přiznávám, že začátek byl hrozný, holky mě tady ale tak hezky podržely, že jsem si vždycky řekla, že to musím zvládnout
. Teď mám tak stažený žaludek, že při snězení Tvaroháčku 90g už nemůžu
.
Slíbila jsem, že napíšu výsledek pro inspiraci vás ostatních:
Z 68kg, 80cm v pase a 104 přes boky
mám dnes 61kg, 75cm v pase a 101 přes boky
....
Pokračovat budu podobně jako je jídelníček tady, je s úpravou množství a co kdy, ráno mi mléčné výrobky vyhovují (i časově), svačina ovoce, oběd masíčko s troškou zeleniny, odpo zeleninka a večeře jen vajíčka nebo šunka, sýr - pečivo nemůžu, to mám, bohužel, vyzkoušené
. Do léta toužím dát ještě 2-3kg ale to nechám na jaro.
Všem Vám přeji pevnou vůli, výsledek stojí za to
.
Ahoj Veronika
Re: Konec mléčné a výsledek
Verčo obrovská gratulace
Přeju Ti i nadále pevnou vůli a všem nám moc přeju ať jsme v létě v plavkách hubené kočky