neděle 19. ledna, 01:27 Svátek má Doubravka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kvete vám něco dokonce i v prosinci???
A to sem mám zase mrsknout své stálekvetoucí, nádherné listopadky? Asi bych měla, ne? Když kvetou ještě v prosinci? A když vydrží clematis?
Drahuš jen to sem vyfikni
drahuš, klidně si tady provokuj, jak je ti libo
No jo, počkám do prvního a vyfotím je
Anavi - díky za založení vlákna. Doufám, že ta zlatá chryzantémka, která letos kvetla už někdy v létě a znovu vykvetla asi před měsícem nechcípne než se dostanu na zahradu abych jí vyfotila. Včera ještě držela. Ale to jsem jí nemohla vyfotit - to by byl podfuk ne?
Já najdu na zahradě maximálně kvetoucí sedmikrásky, ale mamka má pořád krásné muškáty, tak tam ukořistím nějakou fotku a budu se tady pyšnit cizím peřím. Věra
Snad mi opustíte, že jsem se ještě v listopadu vecpala do prosincového kvetení, ale zítra to určitě taky pokvete úplně stejně jako dnes. Je to bakopa, která se nějak vzpamatovala, a vrbina s milonkou. Věra
SPIKE - pěkné - to je pohlazení po dušičce, když vyjdeš na zahradu a můžeš se potěšit
Jestli smím, také nafotím už dneska, protože svítí sluníčko a v této době to může být nadlouho poslední. Taky myslím, že kytky pookvetou i zítra
Tak to sem začínám hrnout. Kvete toho totiž víc, než v listopadu
Pokračování
Ještě
Poslední je ňamka do pusy. A nejmenuju se Maruška
....ani Mičurin
Drahuš, doprčic!!!! To mám tedy depku. Tebe nikdo netrumfne. Já snad na tu zahradu ani nepojedu tu chudinku fotit.