![]() |
čtvrtek 6. února, 16:21 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Kočky
Diskutujte!
Máte doma kočku, pejska a nebo jiného mazlíčka? Jistě s ním máte spoustu radostí, ale i starostí..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kočičky II
SPIKE,pěkná fotka.
Regi,musí přece vyzkoušet,jestli jsi to dobře vyprala.
Holky,já jsem byla před týdnem-ve středu se Sárinkou na očkování a ona před dvěma dny začala pšikat a prskat,teď už je to lepší.Myslíte,že to může být následek očkování?Ono už se mi to stalo když byla poprvé očkovaná,ale to bylo daleko horší,myslela jsem,že mi umře.Nemohla pořádně dýchat a dávila se.
Tak mám první zachráněné kotě, už je v tepličku v nové rodině
Kordulko, hezky ti rok začíná.
Bosk, reakce to může být. Až půjdete příště, zeptej se na to doktora. Třeba by šlo vyzkoušet jinou vakcinu.
Ty naše dvě potvůrky se jenom pošťuchují, ale nelehnou si vedle sebe. Týna stále uznává převahu starší Zrzky, i když ta je sotva poloviční. Týna se na zimu obalila tukem, kožichem a svalů má taky dost. Zrzka Týnu umyje, ale potom jí dá facku a vyhodí ji z jejího místa nebo od misky s jídlem.
Regino, u nás se taky testuje povlečení, jestli je dobře vyžehlené a čisté.
Regi,ale ona už byla očkovaná 4x a dvakrát to bylo dobrý.Tak uvidíme .
Regi, pěkné povlečení.

Pan mě zadobuje fotečkama, kotě je akorát do dlaně, jsme zvedavá jak dopadnou na veterině.
Na záchodek ten drobeček umí.
Ty seš dokonalá kočičí máma.. máš to v sobě asi i za mě.
To, co mně vzali, tobě přidali.

(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Kordulo mě ženské jako ty děsí, neustále se bojím aby někdo nechtěl zachraňovat moje svobodné kočky. Kolikrát když přijdou z venku vypadají uboze, zmáčené špinavé. Jediné v co doufám, že nedůvěřují cizím lidem a nedaly by se chytit. Domů i ven mají neomezený přístup a dělají si jen to co samy chtějí, ale setkávám se s dámami které tenhle přístup ke kočkám odsuzují. Ne tady místní, ale turistky.
Nesbiram kdejakou kočku. Tohle kotě našla paní někde v poli , ptala se po vesnici a vždy davám na FB a hledám majitele, v tomto případě i na stránky obecního úřadu, nikdo se nepřihlasil. A navíc tomu kotěti jsou tak 2 měsíce, mělo by být doma u maminky. Pokud se neumí někdo postarat o takového drobečka nepatří mu .
Šárky kamarádka našla na zahradě mokré , hladové kotě , má zánět v očích, asi ho někdo vyhodil hned na Štědrý den, tak veterina,lečení...
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
No některé sbírají bez hledání majitele.
Tak to já ne, ono se do toho zase tak nehrnu. Ale když se to tak nějak sejde s vyjde to, mám radost.
Je to holčička, má blechy, svrab v uších a váha 0,95.....zachráněna za pět minut dvanáct
čí to jsou čiči ??
To bude večeře