![]() |
čtvrtek 28. září, 18:53 Svátek má Václav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Kočky
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Máte doma kočku, pejska a nebo jiného mazlíčka? Jistě s ním máte spoustu radostí, ale i starostí..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kočičky II
Kočky, zpět k téématu
Jsem ráda že kocoura mám doma , nějak se tu začaly ztrácet kočky na ulici. Už i sousedům tak půlroční kotě Monika byla hodně důvěřivá.
No a každý se divil že kocoura mám na postroju/ vodítku. Sem tam zdrhl ale bez něj nejdu domů až ho odchytím nebo jde domů.
Jinak by ho zřejmě už neměla.
No, není to pohodička?🙃 Někdy bych chtěla být moje kočka.😆
Taky bych se nezlobila být svým kocourem.
Chtěla bych být kočkou u vás všech.
U sebe ne.

To je prima polštářek
Zrzka se ráno uložila do postele (do NAŠÍ postele!), Týna spala v zimní zahradě, protože je tam chladněji a ona je vylítaná venku, je otužilejší.
Zrzka vyhledává teplo, až horko. Pravidelně lehává u krbovek a má pak úplně horkou srst.
Taky mám kočičky. Těm zima nevadí.
Kočky máme tři, ale doma bych je nesnesla, natož v posteli. Jívu mám hned u okna, je už pěkně narašená. Ráda se na ni dívám, když ji pak najde na jaře hmyz. Budu ji muset někam zasadit, tahle bude muset ustoupit. Samčí rostlinu, samičí má strašných semínek a když ji včas neostříhám, lítá to všude.
Naše kočka je všude,venku i doma
Hezká, jako modelka
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Dva z mých kočičích mazlíčků, jsou domácí i venkovní jak zrovna sami chtějí. Neumím si bez nich už život představit. Teď koukám, že je to jen Ňuňík největší bijec, každou chvíli zraněný. Jako kotě málem umřel, byl malý a první tři dny skoro nežral, vůbec jsme nedoufali, že ho vychováme.