pondělí 9. září, 00:46 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Keře a keříky
Kiko cornusy mají ještě asi čas, mám taky sem tam květ
Jo, je úchvatná. Já ji koupila pod názvem sargentova, se mi to líp pamatuje než ta Onondaga. Ta barvoměna květů je úžasná.
Foto je loňské
Kiko, mně asi taky letos nepokvetou. Ani Milky Way ani Satomi. Bohatě a obří květy má jen Venus.
Kiko, kdybych si měla vybrat, tak jednoznačně kalinu summer snowflake, líbí se mi více a má jednu úžasnou vlastnost, prokvétá stále do podzimu. Vloni, když omrzly, tak onondaga nekvetla, ss taky první květy opadaly, ale hned nasazovala nové.
tady na nás jukla Mariesie, moc se ji u pivoněk líbí, asi je obětuju, ty zadní stejně nekvetou, až moc jim cloní smrky. Na druhé fotce je zatím skoro neviditelný Black Lace.
Kordulko, radši přesaď pivoňky než ten keřík. Ve stínu by ti stejně špatně kvetly.
Aleno, ta je.
Aleno, ta Snowflake je taky krásná! Díky za doporučení.
Regi, tak to je zajímavé, že ani u tebe nebudou dva cornusy kvést. By člověk řekl, že letos mají skvělé podmínky...
Kordulo, ten bez vypadá dobře. A neboj, on se chvilku usazuje, je to malé nic, a pak najednou vysvihne do 2 m. A taky bych prosadila ty pivoňky. Je jich škoda, aby nekvetly.
......Přesadit, ale kam..... a navíc ,nevím proč , ale jsem úplně mrtvá Kordula
Ty kaliny jsou bohužel ještě ke všemu velké keře... to aby člověk měl zámecký park, když chce všechny.
Včera jsem vysadila další tři - Compactum, Mariesii a Opulus roseum - poslední zmíněná se mi líbí ve vazbách.
.....a zase ta kalina M. , kvůlivá Anavce měním velikost, tak je to možná i mázlé,...... bezy mám 4x Black a 2 x Gold,
Máš u ní krásné zdravé listy.
Kordul, tobe teprve kvete kuska? Ja uz mam daaaavno odkvetlou..
....vypadala, že ,ale nakonec to dala
Alčo, mám trvalky, letničky a 80 květináčů fuchsii a hlavně hortenhzie, latnaté, velkolisté, atd