![]() |
neděle 23. března, 12:39 Svátek má Ivona
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Tipy na výlety
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Tipy na to, kam vyrazit ve volných dnech
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kam plánujete letos dovolenou?
iveta janska
anavi26
Anavi,není Itálie jako Itálie.Já jsem byla v kalábrii v městečku Scalea v rámci dětského tábora.Starobylé městečko na břehu tyrhénského moře.pláže s malinkých kamínků sopečného původu.
1.tady jsme zabrali 1 patro.
2.naše pláž
3.moře
4.pobřeží
bylo tam moc hezky.
moc hezký byl výlet na lodi a koupání v jeskyni.
Prosím poradte, kam jet na Vánoce na týden i více, aby se tam dalo nejen povalovat u vody, ale udelat i nejaký ten pekný výlet, který by se líbil detem. Já vím, není to zrovna jednoduché, ale kdo se nezeptá, nic se nedozví.
Didi,jaké vánoce?
já ještě nemám zaplacenou ani letní dovču.
Lostris, my uz po jedné máme, na druhou se chystáme koncem léta(ale jen v Nemecku nebo Cechách) a na vánocní prázdniny plánujeme taky týden, ale nekam do tepla. A to chce zavcasu, aby se neco slusného sehnalo, poprípade se slevou. Asi to budou ty Kanáry.
Didi,co zkusit Madeiru?téměř stálá celoroční teplota,nádherná příroda.
Letos jsem dostala jako dárek od svých dětí dovolenou v Itálii.Jeli tam mažoretky na soustředění a protože to bylo cenově dost dobré a mohly si to dovolit tak mě tuto dovolenou zaplatily.Bylo tam moc hezky.Protože jsem si prožila 1.5roku se zetěm který mě sprostě okrádal tak jsem si to užila tentokrát v klidu.Z těch problémů do kterých jsem se díky němu dostala jsem se za pomoci svých dcer dostala a protože držíme hodně při sobě tak si za týden dovolíme dovolenou všichni spolu dcery i jejich rodiny.Pojedem k Hradci Králové na stříbrný rybník podle internetových stránek to vypadá moc dobře,teď už jen aby vyšlo počasí.