neděle 10. listopadu, 20:24 Svátek má Evžen
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zdraví a nemoci
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: rýma
Komu se nechce vyrábět slanou vodu, může si koupit Stérimar. Na uvolnění nosu výborný a pro děti ideální.
Taky používáme Stérimar a tomu podobné spreje a spokojenost, když už se ale rýma rozjede tak u nás vede Nasivin.
Jednou jsem vyzkoušela ponožkovej zábal a je pravda, že ráno jsem se probudila bez rýmy, ale pak jsem týden měla tlaky v dutinách.
Aďa
Ahoj solná kůra ti vysouší sliznici myslím, že taky není až tak úžasná.
Spíš bych taky volila něco přírodního
www.majkaj.webg..
Trixi, já už viděla, jak si cpu týdenní fusakle pod nos
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Touhle radou mi najaře Lada zachránila život já už myslela že mě ta rýma udusí a ač nesnesu při koupání ani náznak ponoření nosu pod hladinu, tohle jsem ze zoufalství vyzkoušela a bylo po rýmě.
www.majkaj.webg..
Je fakt, že když jsem měla prvně a posledně ucpané dutiny, už jsem nevěděla, co zkusit, tak mě proplach slanou vodou zachráníl taky. Doufám, že nejíte, protože můžu prohlásit, že ze mě pak lezly sople, co snad fluoreskovaly
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Jo potvrzuju, to se vygruntujou dutiny a všechno jen je to holt nepříjemný, než se to člověk naučí.
(Jan Kunc)
Vždyť rýmička je tak krásná, ovšem jen je-li muž ženat, či má nějakou babu doma. To nemám a Tobísek je inteligentní a vůbec mě nelituje.
Majka... po zábalu týdeních fuseklí pod nosem, bych neměla tlaky v dutinách ale v žaludku
No Sterimar jsem taky zkoušela, je to mořská voda, ale dočetla jsem se, že je ředěná a navíc Sterimar je dražší než Physiomer.
Děkuji všem za doporučení
Zrovna ji mám!Teče mi z různých otvorů v obličeji,frńák mám jak koncový světlo na lokomotivě...prostě pohádka.Je to zřejmý důsledek pobytu poblíž klimatizace,kterou máme v práci ne kvůli pohodě zaměstnanců,nýbrž pro zdařilý chod drahých zahraničních strojů.Ale vaše metody mi přijdou drastické....slaná voda,slivovice brrrrrrrr.
tak vyzkoušej mořskou vodu...určitě zabere
Ádo, neřekla bych..naopak, sliznice se úplně zklidní. Nesmí se udělat moc ani málo slaná..Na 1/4 litru vlažné vody dám rovnou kávovou lžičku mořské soli..Mně to poradila kdysi před 25 lety moje alergoložka. Tehdy nebyly téměř žádné kapky a já měla stále oteklé sliznice, pocit ucpaného nosu, alergickou rýmu.. vinou alergie. Jediné kapky které zabíraly, se nemohly aplikovat často a ještě právě tu sliznici leptaly..Nedám na to dopustit, za těch 25 let nemám fakt žádnej problém a účinkuje ihned a za pakatel..
LadaB... jak se ten proplach dělá a jak často? Určitě bych vyzkoušela, trpím alergií na zimu.