pátek 4. října, 06:38 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: IBIŠEK 3
Mě taky. Už je nekupuju. Škoda peněz a pak ještě zklamání.....
Taky podobná zkušenost. Možná pěstitelské neúspěchy nebudou jen a jen mou vinou.
Já mám jeden taky z marketu(Penny),mám ho dva roky,zatím je dobrý.
Zdravím mám dotaz pěstuje někdo malokvětý ibišek viděla jsem v ZOO ve skleníku jestli ano je možný dát sem snímek kvetoucí rostlinky! Rostlina vypadala zajímavě a není k sehnání!
Dnes rozkvetlo ibi z Uni Hobby!
Ibi Kaufland mi rozkvetl !
Aspoň trochu radosti po dnešním pracovním dni
ztrávené v chumelenici! tož aj štamprli sem si musela dat!
Krásné je máš
Vykvetlo ibi z Uni Hobby koupila jsem ho odkvetlé ve slevě!
tak to je ale krásné překvapení-nádherná barva!!!!!!!!!!
Tedy to jsou nádherné květy, směkám! Jediný ibišek, který jsem měla, mi zlikvidovali svilušky. Vloni v létě jsem si dala na zahradu syrský, tak jsem zvědavá, jak poroste a zda ho letošní zima nezlikviduje..
Ahojky na podzim to vypadalo že to potvůrky zlikvidují! Dala jsem do zeminy tyčinky Careo a ono to zabralo! Je fakt že kupované rostlinky byly nadopované něco odešlo ale už ten zbytek se zbrchává a rostlinky obráží a jdou na květ ! Snad už to bude ok !
Magusko kde jsi je kupovala?
Ty tyčinky používám a jsou dobrý
Careo jsem koupila v obchodě zahradniké potřeby, 20ks za 179,-!