čtvrtek 2. května, 13:18 Svátek má Zikmund
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Houbové recepty
Ale ta houbová bábovka vypadá hodně jedle. DO hub je ještě daleko.
Re: Houbové recepty
Re: Houbové recepty
Libi to je opravdu zajimavy recept ta babovka az bude sezona tak se pokusim vzpomenout a vyzkouset, clovek pak uz nevi co s nima tak se bude hodit. Velikonocni hlavicku zboznuju uz se na ni tesim!!
Re: Houbové recepty
Prej "člověk už pak neví, co s nima" - to se mi tedy nikdá nestalo - hub pořád nedostatek . Já je miluju, cpala bych je do všeho. Ale já hledat neumím a sběračů je nedostatek .
(anina)
Re: Houbové recepty
Anavi u nás je to stými zberačmi rovnako,ale našťastie je u nás dosť deciek,ktoré ich predávajú pri ceste,takže ja ich chodim zbierať tam
Re: Houbové recepty
Ivco kdyz je sezona tak na vysocine opravdu hodne rostou a moji rodice chodi radi a casto, kdyz pak jdu jeste ja s pritelem, fakt uz nevime co s nima....rozdame babickam, susime, zavarujeme ale snist se to fakt neda
Re: Houbové recepty
Andora : taky na ni čučím a slina mi pomalu visí u huby.... vypadáááá moooooc jedle... nemám houby, tak si musím počkat, ale udělám ji určitě...
Re: Houbové recepty
Už budeš vědět..., pošlu ti do sz adresu, jo?
Re: Houbové recepty
Aj prave vcera sme mali "miesany salat" z hliv, mrazenej zeleniny a vajicok na tvrdo, k tomu zemiakovu kasu..
Re: Houbové recepty
Svíčková z hub
Na orestovanou cibuli přidat nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu (směs v poměru 3:2:1 tedy mrkev:celer:petržel), restovat, pak lžíci cukru a ještě osmahnout. Přidat koření (pepř, nové koř., hřebíček, bobkový list). Dusit do měkka. V jiném hrnci ve slané vodě povařit houby nakrájené na větší kostky. Houby zcedit a přidat k zelenině. Zahustit, přidat smetanu, případně dochutit solí, cukrem, octem. Podávat s knedlíkem.
Ještě jsem to nezkoušela, ale kamarádka doporučuje.