pondělí 9. září, 01:24 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Holicí strojek, chlapi, doporučte.
Majko to bude asi těžký, přijde mi co chlap to jiné preference....asi to bude chtít koupit něco podobného co měl předtím, jen třeba novější model..u nás frčí třeba žiletky
www.majkaj.webg..
Já teda myslím elektrickej. Ale třeba někdo napíše, čemu se vyhnout.
... dobrý strojky má Philips. Např. se třemi výklopnými hlavicemi, aby se mohl propláchnout vodou, aby měl vlastní napájení i do zásuvky,... . Mám ho snad už 10 let a v pohodě.
Majko, pokud je to dárek pro někoho, kdo už hol. strojek používá, tak si zjisti s jakým systemem.
Zda s rotačním systémem či planžetovým systémem - změny nemusí vyhovovat . Moji chlapi maj od Philipsu, ale stejně raději používaj žiletky .
www.majkaj.webg..
Je to pro mého synka a se svým současným spokojený není. Co vím tak tátův rotační Philips si půjčuje rád. Muž tvrdí, že má taky Philipse, jen není nabíjecí. Nejspíš už prostě bude opotřebovanej, protože na rozdíl od svého otce se holí denně.
Podle mě maj stejnej!
www.majkaj.webg..
Třeba by stačilo koupit jen tu hlavu nebo tka něco. Možná to má prostě jen tupý.
Inu svý k svému
milující sestra
www.majkaj.webg..
nebojím se, že by to nebyl i milující bratr
Se to tady zase zvrtlo...
https://eu.zone..
Asi už je to pasé, ale mám Brauna s planžetou, do sítě i s akumulátorem, a koná dobrou službu, když se mě ženský nakvartýrujou ráno dokoupelny dřív než já. Holí dobře, údržba nenáročná, a aku vydrží pěkně dlouho. Ale přiznám se, raději se holím žiletkou
Já používám tohle: [holici-strojky.heureka.cz] a je vinikající, ksichtíček jako dětská prdélka.. Holím se 2x týdně a břit mi vydrží tak půl roku!! Můžu doporučit, reklama opravdu v tomhle případě nekecá.
www.majkaj.webg..
Radime, kde se to strká do zásuvky?