čtvrtek 16. května, 19:14 Svátek má Přemysl
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co dům dal
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pizzy
Evanko, ta vypadá náramně, mňam
Re: Pizzy
Re: Pizzy
tak přidávám 3 fota pizzy z těsta, které čekalo v lednici od soboty, tj 3 dny. Vyšlo to nakonec velmi dobře, po mých předchozích obavách. Těsto se dobře válelo i vytahovalo. Pizzy byly správně tenounké.
Pizza 1-- náplň -sterilovaná rozvařená rajčata, trochu posypané nakrájenou cibulí, trochu pokrájené šunky, něco oliv, moje italská směs bylinek, trochu soli, pepře nakonec sýr.
Pizza 2-- náplň - sterilované papriky s rajčaty(obdělané jako lečo), olivy,,italská směs bylinek,sůl,pepř a hodně sýra.
pizza 3 -- náplň - upravený špenát(podušený špenátový protlak na cibuli, s přídavkem česneku a vejce), posypeme trochou pokrájené cibule, pokrájená šunka, italské bylinky, trochu pepře a zase sýr.
omlouvám se za kvalitu fotek, ale ten foťák začíná zlobit, blbě zaostřuje.
Re: Pizzy
Re: Pizzy
Re: Pizzy
www.evciny-stra..
Re: Pizzy
Re: Pizzy
Tak prolétám tuto diskuzi a jen chci doplnit: dámy, pizzu máte nádhernou!
Kamarádky v Itálii vždy říkají, že těsto musí být chudé, aby vynikla náplň. Proto žádné mléko, ale jen voda a žádné vejce. Navrch - co dům dá. Já miluju tuňákovou a Crutto, ale ta se u nás nedělá a já jí neumím.
Re: Pizzy
a pak Evčo, kdo dělá chutě
www.evciny-stra..
Re: Pizzy
Re: Pizzy
na těsto mi stačívá pšeničná mouka (2/3 hladké, 1/3 hrubé - občas i celozrnná), droždí, voda, olej a sůl - a na obložení "co dům dá" - nedávno jsem udělala dýňovou a málem jsem ji nestihla vyfotit, když kolem ní můj pubertální synek prošel