sobota 2. listopadu, 02:44 Svátek má Památka zesnulých
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Fritovací hrnec
Anavi,taky bych chtěla už nový,léta mám jeden z prvních od Tefalu a jestli ted Tefal myslí na všechno,dřív určitě napomyslel,jak pracné bude mytí,kdyz nejde vyndat vnitřek.Takže nejen,že ruční mytí je makačka,ale ještě se mi tam plete šnůra.Vypadá už hrozně a to jsem ho zrovna včera v záchvatu uklízení vydrhla.jinak bych si ho sem netroufla ani dát.
www.evciny-stra..
Lostris,mám podobnej o mytí mi nemluv
Ten první jsem měla podobný. Teď mám novější a tem má vyndavací teflonovou nádobu. Je to daleko lepší na udržbu.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
ASnavi ten smalt bude lepší, z teflonu se cosi uvolňuje a tuhle říkali, že na věcech z teflonu bude upozornění, že škodí zdraví. A že si zákazník může vybrat buď zdraví a nebo teflon. Tak se podle toho zařiď :-)
taky jsem slyšela,že teflon se časem "ojí"jako,že se postupně ta vrstva jakoby rozpouští a tudíž končí v jídle,až nakonec zmizí úplně.
My jsme friťák doma nikdy neměli, takže netuším. U mně pořád vítězí hrnec oleje
Me fritaky nejak neberou, je sice fakt ze v nem je kvetak ci smazeny houby hned a lepsi nez na panvicce, ale domu ho nechci...
suee, a takový langoše .... To na pánvi prostě neuděláš
Hele tak ty prave mi delame u rodicu zasadne na panvi!! ted uz jsme je teda dlouho nedelali ale pred par lety to byl hroznej hit
Měla jsem už několik friťáků. Používám je spoře, ale používám. Nakonec jsem si pořídila otevřený, profesionální. Sice děsná spotřeba oleje, ale daleko výkonnější. Vyšší teplota. Hranolky jsou naprosto "suché". Všechna pára odejde a olej zůstává delší dobu O.K.
Není srovnání s friťákem - hrncem. To je, jako si udělat kafe v překapávači za 200,- a v presovači za 30000,- Když to přeženu....
Anavi, tak jsme ti všichni děsně pomohli při výběru fritézy a Drahuška jako bonus přidala tip na dobrý presovač.na nás se prostě můžeš spolehnout.
Přehlídla jsem adresu na sponzora, ta je prosím kde???
Anavi, ten profi není o tolik dražší, než jsou klasické pro domácnost. Myslím tak kolem dvouapůl. Spíš jde o to, že není zrovna výstavní a asi by sis ho nenechala vystavený na lince.... a taky ta spotřeba oleje. Jsem ale přesvědčená, že pokud smažené, tak jen v tomhle, protože je to ještě to nejmenší zlo..... díky vysoké teplotě, rychlosti ohřátí oleje (hodně Watt) a tím, že je oleje hodně, potravina, kterou do oleje ponoříš, nemá šanci tolik olej zchladit a to je celej ten fígl...
[www.eod.cz]
Anavi a co třeba toto..lze použít i na jiné než pouze na fritování. Má ho Naht, tak ti řekne víc. Já o něm taky uvažuju, protože friťák používám,ale zase né tak často...tento bych využila mnohem víc