sobota 25. května, 14:31 Svátek má Viola
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: pánev na smažení
Na skolkeramice. Já mám smaltovaně staré 35 let a pak 20 let starou sadu takových stříbrnych...
Re: pánev na smažení
Re: pánev na smažení
Já bych věděla jakou pánev na grilování venku na ohni. Většinou každý griluje na roštu, ale dá se grilvoati na pánvi. Má to své výhody oheň neolizuje grilované jídlo a nevytváří se škodlivé látky.
Dobré řešení nabízí Muurika její grilovací pánve můžete položit přímo na ohniště nebo postavi na nožky, více info na Gril Muurikka.cz
Re: pánev na smažení
Ahoj, náhodou jsem narazila na tuto diskuzi a ráda bych se podělila o zkušenost s poměrně neznámou značkou pánví. Já ji dostala od maminky k narozeninám a musím uznat, že jsem byla mile překvapena.
Kdo by měl zájem, může kouknout zde: [skeppshult.cz]
Re: pánev na smažení
Vypadají pěkně, budou asi drahé,co? Jaké máte zkušenosti s keramickou? Nemůžu se rozhodnout
Re: pánev na smažení
Pinka- sestřenka dostala greenpan keramiku asi za 3000, při prvním vaření se přehřála a od tý doby se na ní přichytává úplně všechno. I řízky, které plavou v oleji. Některé bílé keramické vydrží bílé jen chvilku. (teda všechny, které jsem zatím u někoho viděla) Takže když už, tak raději černou a se silnějším dnem. Já miluju Tefal a u Tescomy vím, že je to jen na 3 roky, tak poslední rok už ji taky občas vrazím do myčky, (to už mám v šuplíku novou) jinak ne. Prášek do myčky obsahuje i jemný písek a ten pak poškodí povrch. A řízky smažím na nerezu, tu do myčky strkám pravidelně
Re: pánev na smažení
samanko, dík za názor, taky mi pořád nejlíp vychází nějaká se silným dnem. Ty nepřilnavé povrchy uměle vytvořené nejsou věčné a asi nejlepší bude silná a z jednoho materiálu
Re: pánev na smažení
já jsem si zvykla na keramické pánve a hrnce a opravdu moc se mi to zamlouvá. Nepřipaluje se nic moc prima vaření.
Re: pánev na smažení
Máš ozkoušenou nějakou značku hrnců a pánví? Docela jsem o keramice přemýšlela, ale pořád nevím.
Re: pánev na smažení
Nelčo, my dostaly od našich Gorenje na Vánoce, pak mám ještě jednu keramickou pánev z Teska a taky dobrý.
Re: pánev na smažení
já nedám dopustit na nerez hrnce
Re: pánev na smažení
Já mám litinovou a je super. O keramické jsem slyšela, že jak se v ní jednou přepálí tuk, že je v háji
Re: pánev na smažení
aha, tak to se mi ještě nestalo, tak budu doufat, že se to nestane
Re: pánev na smažení
jdu vybírat litinovou pánev (mám ji slíbenou ). Poradí někdo?
[panve.heureka.cz]
[www.super-naradi.cz]
( Brno, 250m n.m.)
Re: pánev na smažení
Litinové nádobí miluji a používám téměř každodenně. Ale osvědčila se mně jedině pánev, která stála 3 tis., pokud jsem koupila levnější, po čase začaly lepit . Značku si už nepamatuji, mám ji už asi 15 roků a je nejlepší. Takže jsem ti moc neporadila. Jednou jsem koupila litinové pánve různých velikostí, jedna z nich měla hrubší povrch a nebyla dobrá
Re: pánev na smažení
Moje litinová pánev, kterou jsem si strááááááášně přála (cca před 20 lety) je sice nadosah, ale nepoužívám ji .... těžká jako kráva. Nejpoužívanější na smažení je nerezová kdysi koupená v Makru (nemá pokličku, zesílené dno) a na další vařící akce opět nerezovka s poklicí, něco jako Zepter, koupená v sadě s ostatním nádobím cca 15 let nazad v Rakousku. Na obě se nepřichytává, jsou dostatečně velké, velice snadno jdou umýt.