Re: pánev na smažení

Autor: samanka, Datum: 12.11.2014 20:11

Pinka- sestřenka dostala greenpan keramiku asi za 3000, při prvním vaření se přehřála a od tý doby se na ní přichytává úplně všechno. I řízky, které plavou v oleji. Některé bílé keramické vydrží bílé jen chvilku. (teda všechny, které jsem zatím u někoho viděla) Takže když už, tak raději černou a se silnějším dnem. Já miluju Tefal a u Tescomy vím, že je to jen na 3 roky, tak poslední rok už ji taky občas vrazím do myčky, (to už mám v šuplíku novou) jinak ne. Prášek do myčky obsahuje i jemný písek a ten pak poškodí povrch. A řízky smažím na nerezu, tu do myčky strkám pravidelně


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 21:11
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-panev-na-smazeni/read.php?1,182654,1226359#msg-1226359