![]() |
neděle 16. února, 03:27 Svátek má Ljuba
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Denivky
Emilko, toulaly se na Slovensku, dovezeny mi byly až téměř za rok, ale živé
Ještě jsem četla zpětně příspěvky. Píšete o Lukonu.. Nechci nijak omlouvat ničí praktiky, ale naposledy jsem si u nich kupovala asi 5 denivek. Většina patřila k těm drahším. Obvykle zapomenu co jsem si objednala a jak mají vypadat. tentokrát jsem si nechala dodačák, fotky stáhla z netu a vyfotila i místa kde jsem je sadila. Záměna ani jedna!!! Po dvou letech vykvetly, letos i poslední. Jsou krásné a přesně podle fotek. Takže za mě tentokrát Lukon
Radšej som Ti ich mala poslať rovno, Máš krásne pavúky. Aj mne sa veľmi páčia.
Jaja nie všetky pavúky sú drahé, niektoré majú celkom umiernenú cenu .
( Brno, 250m n.m.)
Evi, jak pavouky moc nemusím, ty tvoje jsou krásné
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Kive bez závisti Ti přeju, že to klaplo Ok. Byl to LB nebo LG?
Pavouky taky nemusím
Květinové ano.
Jsem ráda, že to vyšlo. Už teda nevím jaký to byl Lukon. Klidně mrknu do objednávek. Hlídala jsem si to, taky jsem neměla moc dobré zkušenosti.
asi poslední, začínají trvalky
Kordul tak ta je
Denivka South Seas
tak ta růžová je sladkáááá
Jaja myslím že tá na foto 2 je táto, na foto 1 som sa meno nedopátrala, je možné že je to vydarený experiment
Některé letos vůbec nepokvetou.
Krasne vam kvetou.
Ja jich moc nemam a prijde mi, ze letos kveteni slabsi, ale preci jen semo tamo tam kvet je.
tak mě kvetou všechny a na každým stvolu je hafo poupat, to jsem ještě neměla. Já jsem spokojená