sobota 27. dubna, 22:39 Svátek má Jaroslav
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Polévky
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Polévky
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Autor: AKNALB
Status: začátečník

Celestýnské nudle

Datum: 11.02.2008 16:15
 

Mám hrozně dobré vzpomínky na školní jídelnu kde jsem hrozně milovala polévky.

Dělám doma celestýnské nudle ale není to ono.

Jestli máte nějaký recept na zavářky tak sem sním. please smiley

 

Komentáře a názory

 
  • Autor: Dasa
    Status: expert

    Re: Celestýnské nudle

    Datum: 11.02.2008 23:23
     

    celestýnské nudle .... mls smiley zbožňuju

    taky svítek není k zahození

     
  • Autor: Reklama

    Re: Celestýnské nudle

     
     
  • Autor: LadaB
    Status: moderátor

    Re: Celestýnské nudle

    Datum: 11.02.2008 23:53
     
    Jo svítek...mňam..a čemu jako říkáte celestýnské nudle?
     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Celestýnské nudle

    Datum: 12.02.2008 10:23
     

    Lado, dají se koupit hotové, jsou to takové hnědé nudle, když se dají do polévky, změknou jako třeba chleba. Doma je neumím, ale ty kupované jsem párkrát pořídila a jsou docela dobré.Koukala jsem, že dělají i pytlíkové polévky s celestýnskýma, někde na to určitě narazíš smiling smiley, kdybys to chtěla ochutnat mls smiley .

     
  • Autor: Libi
    Status:

    Re: Celestýnské nudle

    Datum: 27.02.2008 16:19
     
    a jak se teda Lado dělá ten svítek, my to doma nedělali, ale vím, že v jídelně mi to chutnalo winking smiley
     
  • Autor: Dasa
    Status: expert

    Re: Celestýnské nudle

    Datum: 27.02.2008 23:32
     

    Tohle jsou moje recepty .

    Celestýnské nudle:

    1 vejce, cca 1/8 l. mléka, 7-8 dkg polohrubé mouky , muškátový oříšek, 1 lžíce jemně krájených mladých kopřiv nebo petrželky, sůl, tuk na smažení.

    Vše promíchat a smažit na tuku jako palačinky - hotové pokrájet.

     

    Svítek:

    3 bílky, lžíce vlažného másla, sůl, usekaná petrželka, na drobno nasekané zbytky masa(třeba z polévky), 2 lžíce zeleného hrášku. Tuk na vymazání plechu, strouhanka.

    Vše smícháme ,dáme na vymazaný plech a upečeme do růžova ca 15-20 minut . Vychladlé nakrájíme a servírujeme na zvláštním talíři.

     

    Přeji dobrou chuť.

     
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Polévky (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.