pátek 26. dubna, 07:54 Svátek má Oto
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Smažený sýr
Re: Smažený sýr
Re: Smažený sýr
Re: Smažený sýr
Re: Smažený sýr
Re: Smažený sýr
Evana napsal(a): ------------------------------------------------------- > Dášo, koukám, že tě honí mlsná , co? Ten recept > na "nesmažák" je supr
Evanko ty jsi na to kápla. Honí mne a to asi pětadvacethodin denně Proto vypadám jak vypadám Co naplat.
alena frouzová
Re: Smažený sýr
ted jsem si našla ten tvůj recept a hned zítra ho vyzkouším alča2
Re: Smažený sýr
Já si sýr v hospodách nedávám právě proto, že mívají většinou ten obalený a zmražený. Asi bývá i špatně uskladněný a pak nestojí za nic. Já mám taky hospodu, tak tam si sýr dám, protože vím, že je čerstvě obalený. Používáme eidam s 30% tuku. Ta strouhanka se na něj musí hodně přimáčknout, když se mi nelíbí, tak ho radši obalím ještě jednou a pak šup s ním do fritézy. A ostatní sýry (uzený eidam, nivu, hermelín, olomoucké tvarůžky) po obalení namočím znovu do vajíčka. Vajíčko se srazí a sýr nevyteče. To ale dělám na pánvi, ve friťáku se udělají z vajíčka "třásně". Věra
Re: Smažený sýr
víte co je dobrý? na to jsem úplně zapomněla, ale jak vás tady čtu, hned mi to vyskočilo z hardu ... rozklepnete vajíčko a do toho nastrouháte tolik sýra, až je z toho taková hustější hmota, ze které se dají dělat kuličky.... naděláte kuličky, ty vyválíte ve strouhance a osmažíte na oleji..... je to fakt moc dobrý, nadýchaný, sýrový..... neroztékají se )))
Re: Smažený sýr
Zrovna včera jsem ho dělala. Taky obaluju dvakrát. Předtím v mléce nenamáčím, ale rozkvedlaný vajíčko jím naředím. A v mrazáku byly taky na chvilku. Ale už je zase dlouho dělat nebudu, mně ty obalovaný jídla nebavěj, resp. to obalování.
sýrař
Re: Smažený sýr
je lepší udělat z mouky a vejce polohusté těstíčko a vněm sýr namočit a pak do struhanky!a když se dává sýr smažit tak musí být celý ponořen ve fritéze .Pokud bude sýr jen ze spodu smažen,tak se úplně jasně začne po krajích roztékat,protože se nespevní zasmažením na pevnou krustu
Re: Smažený sýr
Nedělejte mi chutě! Smažáka jsem neměla ani nepamatuju!