![]() |
pondělí 30. června, 23:29 Svátek má Šárka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Balkonové květiny
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Květiny v truhlících a nádobách II.
Ten první velký truhlík se letos vydařil. Kopretin nádherně kvete a krásně dává vyniknout červenému muškátu. Ještě je tam gazánie, ale ta se zatím moc neprosadila.
Druhý truhlík je taková plevelná směska. Je tam nastálo břečťan a routa, mezi jsem dala gazánii a verbeny. Kromě toho je tam ještě spousta prorostlého popence.
Hezky ti to Věrko bují.

Některý letničky ještě nekvetou. Ty, co jsem přezimovala.
Mám letos zklus, ale pomalu dodáním 🙈
Gabčo, ty máš tedy osázených nádob!
Mně úplně stačí mých pár truhlíků a často je nestíhám (=zapomínám) zalít. podle toho vessměs vypadají.
Věrko, mám jich kolem 40 ti. Už to radši nepočítám. A to chci omezovat a nějak se mi to nedaří. Něco vyhodím a něco zase koupím.

Já mám tedy venku spoustu pokojovek, ale ty zalévám hadicí všechny najednou, tak to mě tolik nezatěžuje. Na zábradlí terasy mám 3 truhlíky a potom ty velké dole na dvorku. Většinu toho taky zelju hadicí, když večer zalévám.
Nádobovek mám už jen pár.
Hořcový stromek
Lavatera
Kejklířka.
Já si letos koupila pár přenosných. Už jenom vymyslet, kde budou zimovat. Aloisie, otočník, šalvěj Amistad a tahle begónie.
Berdo, ten hořcový stromek závidím.
Já je měla roky a vloni nebo předloni jsem je postavila k popelnici. Jen z toho vždycky trčely dlouhý větve, ať jsem stříhala, jak jsem stříhala, stejně nekvetly.
Mačo, hezká barvička.
Taky mám podobnou, ale ještě nekvete.
A takhle já mám připravený truhlíéky na okna. Snad do 14 dnů by mělo být hotovo. Tak uvidíme.
ta první fotka se zrcadlem, to je krása
Gabco, máš to hezky nachystaný.
Tady je asi největším obdivovatelem jeden z kocourů. Ráno okoukne stav ještě napůl z bytu a pokud je shledán vyhovujícím, rozloží se mezi zeleň.
Hele, on se kocour rozhlíží a kochá

Kopřivy