![]() |
neděle 16. února, 03:42 Svátek má Ljuba
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Balkonové květiny
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Květiny v truhlících a nádobách II.
Macešky mám jen takové pidi, ale údajně převislé
Bordové, modré s okem. ....
Spí macešky jsou úžasné. Je zajímavé co se komu libí. Byla jsem s kamarádkou a ta brala 30 kusů bledě modro šedých, absolutně nevýrazné.To jsem tedy nechápala
Já jsem koupila na hrob dvě bílé a pak už se mi nechtělo po nákupech. Ani nebyl čas. Měla jsem v pařeništi semenáčky z podzima, jsou v jednom truhlíku a třech miskách ještě s čímsi, ale pořád prťavé, rozkvetla první. Takže jsem zvědavá, jaké barvy vyjdou, i velikosti. Semínka sbíraná na hřbitově, takže směs všeho. Jen to příště musím napěstovat líp a rovnou do pařeniště a posypat pořádně granulemi pro slimáky. No musím říct, že mě to s tím překvapením baví víc, než vybírat v obchodě a přemýšlet, co se k sobě bude hodit.
Zuzka koupila macešky na hrob . . tmavě modré - chtěla jsem světlé - ale je to celkem jedno...
Kaaj, jsou taky hezký. V zásadě každá maceška je hezká.A máš i s tvářičkama.
Alčo, u Johna je zavřeno??? Tak to zírám! Jenže je pravda, že se hodně zhoršili... nevím proč. Odešly moje oblíbené prodavačky, a pak to šlo od desíti k pěti. Nezalité, nevypleté kytky, poházené bez ladu skladu, už mě ani nebavilo tam chodit. To u Štastných je to jiný level. Tam se člověk úplně těší a neví, co by si odnesl. U Johna jsem často fakt odešla s prázdnou.
Ale každopádně mě mrzí, že skončil. Chodila jsem tam roky.
Ono jim asi začalo konkurovat to zahradnictví ve dvoře, kousek před hřbitovem. Ještě jsem tam nebyla, ale kamarádky tam jezdí hodně. Já nikdy nevím, kde zaparkovat.
Nevím, jestli se může až k nim do dvora a už hřbitova je to bez šance.
Taky mám radši světlejší, já teda kupuji jen bílé nebo bíložluté. Mám ráda, že jsou hezky vidět, i když je pod mrakem nebo přítmí. A vlastně jsou trochu vidět i večer. Ty tmavé květy tolik nevyniknou, když je ponuré počasí.
Doufám, že měla kolegyně radost, já bych byla celá bez sebe.
......Super nápad
Takhle u nás na balkóně 🙂.
Omylem odesláno dvakrát.
Violko, hezké. Za chvíli přeskočí duben v květen a budeme mít na oknech letničky. Tak se musíme kochat ještě jarním kvítím. I když venku to na nějaké jaro moc nevypadá.
Asi budu zase uklízet.
Páni, to je nádhera
. Na jaro to zatím moc nevypadá, tak se chodím kochat aspoň na ten balkón a přivolávám ho, jak se dá.
Holky máte krásné narcisky. Takové bílé jsem jednou koupila v zimě a tak divně smrděly, putovaly z kuchyně do koupelny a tam se mi z nich udělalo zle, že šly na mráz a skončily. Pak jsem se jim deset let vyhýbala no a teď mám takové zas, ale už nesmrdí. Líbí se mi moc, ale jsou pozdnější a v záhoně.
Gabčo nevíš jméno těch tvých hvězdiček?