![]() |
neděle 1. října, 00:50 Svátek má Igor
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Balkonové květiny
hodnocení: 4.10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Květiny v truhlících a nádobách II.
u mně jdou hezky muškáty , koupené s maceškami při cestě z nemocnice.
Kaaj, muškát bývá většinou jistota.
I když jak vidno u Aleny jsou i výjimky.
Aleno, třeba se ještě rozjedou. Letos měli nějaký divný. Koukala jsem na ty, co jim zůstaly. Šly šíleně rychle do pryč. Hosty ty snad nezklamou v květníkách nikdy a u nikoho. A begonie ti jde dobře. Taky mi jdou musím říct. A taky nemáš malou výstavku.
Je to nemoc. Ono se na to dobře kouká.A aspoň něco stále kvete, když už toho na zahradě tolik není.
mám pár muškátů v hrncích
Kordulko, hrnce a květníky u tebe taky nevydrží prázdné. To už jsem si povšimla.
Ještě přidám další zachráněnce. Musím říct, že tyhle balzamíny nejsou úplně jednoduchý a spolehlivý kytky. Sluníčko nesnášejí prakticky vůbec, Všelicha je bezproblémová jen mohli mít ještě jiné barvy. Bylo by to veselejší. Ale to už bych chtěla moc.
Balzamíny jsou nádherné, měla jsem i plnokvěté, ale vždycky mi je zlikvidují svilušky
Moje sousedka je i přezimuje doma v bytě a nic nechytnou.
Regi, balzamíny máš parádní.
mamka má balkonek na severovýchod a když je větší sluníčko, musí je taky stínit.
Všelicha je ještě růžová světlá a tmavší a bílá. Kompaktní a převislá je jen ta fialková ( má o něco větší květy a listy)
Některé milionky převisají víc a některým se nechce vůbec.
Bezkonkurenčně nejmíň problémový jsou ledovky.

Děvčata máte krásné hrnkovky. Já už jsem je omezila, mám hlavně muškáty.
Krásné to máte. Nechápu, jak zvládáte zalívat. Gabčo, takovou ,,nic moc" milionku bych brala všema deseti. Po delší době jsem vytáhla hnojivo. Když jsem chtěla uklidit, byla flaška prázdná. Dcera to někam nalila. Neředěné.
Manco, doufám, že to dobře dopadne.
Berdo, to omezení já jako chápu, i když při pohledu na fotky tak nějak nevím. Ale pro nepostižené to asi velké omezení není.
Gabco, fotky máš lákavé.
Se závěrem souhlasím. Ledovky jsou jistota. Třeba pro mě i muškáty,begonieTyhle jiné potvory jsem pořídila z důvodu výprodeje. Zatím jdou ale jistotu u nich nemá člověk žádnou. Jak se zapomene zalít, nebo je zase vody moc, je to špatně. Moc prudkého slunce je taky špatně. Žádná jistota. 
To je nádhery, pokochala jsem se zase. Letos nemám v nádobě jedinou letničku
.. jen tu zeleninu a ovoce. Holt, časy se mění. Aspoň ty růže v nádobách zdobí nějakým tím květem. 
Surfinky mi nějak nerostou, jsou košaté, ale moc nevisí dolů z květináče. Ještě tam jsou krásné verbeny, ale ty kvetou nárazově, teď jsem ostříhala semeníky a na další květy si chvíli musím počkat.
Vypadá to pěkně.
V truhlíku mám vějířovky a docela pěkně se rozjíždějí. Ty muškáty, co jsou tam s nimi, se letos nevyvedly, jsou řídké a takové nanicovaté. Později jsme koupila ještě jiné a ty jsou mnohem vitálnější.