![]() |
pondělí 7. července, 00:49 Svátek má Bohuslava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: hortenzie
Dneska jsem konečně vyryla spoustu kosatečků, srostlé do velkého drnu a zasadila tam Polar Bear. V podstatě se vytváří živý plot z latnatek.
Docela mě to vyšťavilo a byla jsem ráda, že jedu domů a ještě kytice z M. Moonlight, pro sestřičky z gyndy, jsou stálou ozdobou čekárny, již po několik let.
hm - Vanille Fraise má hnědé květy i u mně . ale ostatní hortenzie mají nádherné , velké květy. . do modra zbarvený Blue Bird už taky kvete, ale nic moc . to ty moje nemoce a že jsem nepohnojila- teda nic - ani růže. velkolistá růžová má sice bujné listy ,ale nekvete .Coton Candy málem scípla, ale už se v květníku rozrůstá a kvete. jsem zvědavá , kdy ji dám do země???
Kontrola na zahradě , prší a prší
Krása.
Mají se u tebe dobře a krásně přes déšť drží a neválí se.
Ali, paráda
Kordul, ani déšť jim zatím nijak neškodí. Stojí jak vojáci.
Hortenzie jsou parádní, ale nevím jestli je stihnete
V pondělí dávám auto na STK, výsledek nejasný
nádhera
Děkuji
pěkný pozdrav od nás
(380m n.m.)
Ali, prostě nááádhera !!!
Alenko, Kordulko naše, přejeme ti k dnešním narozeninám vše nej..., hlavně zdravíčko a spoustu energie a ať nás stále těšíš pohledem na ty tvoje krásné hortentie.

Parádní pokoukání. Hortenziové království.
Děkuji, zdraví a energii potřebuji, jako každá z nás. Narozeninový den jsem zahájila návštevou lékaře a jako bonus, očkování proti chřipce
Budu rozdávat velkolisté hortenzie, ale nikdo je nechce. Většinou u nás zmrznou, keře jsou ale krásný , zdravý