![]() |
čtvrtek 19. května, 19:44 Svátek má Ivo
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Podobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Clematis - pochlubte se !
Kaaj, nitka je doma. Jak jinak.
Nitka ve své "mohutnosti". Mají teď nějaké jiné květináčky nebo já to ještě neviděla. Je to šikovný systém s očkem na vyndavání. Ale radši bych uvítala lepší rostlinu než sofistikovaný květník.
Klemiky maji tu vyhodu, ze i kdyz ted diky nepeci v pbchode vypadaji bidne, tak korenovy system maji vetsinou v pohode a dalsi eok zacnou orustat v pohode. Ja klemiky vetsinou kupuju ve vyprodeji nic moc, ale snad zadny mi jeste neodesel uplne.
Dnesni Blue Angel a neznamy, vubec nevim, co by mohl byt zac.
A chtela jsem pochvalit Proteus, zacal kvest nekdy v pulce kvetna a ted dokveta posledni kvet. Byl letos neskutecne krasny. V mobilu mam fotky jen ze zacatku kveteni, v pozdejsi dobe se mu barva zmenila na serikove fialovou, ale nemuzu najit fotku s tou barvou.
(výška 360 m.n.m.)
Vy me dokazete zblbnout,
ta Princess Diana je vazne krasna, tak sem taky naklusala do Penny a uz ji mam take. Meli dve, jedna bidna, jako ma Regina, jedna o neco lepsi.
Jo, a Regi, az bude kvest ten Picotee, dej prosim.fotky, podle cedulky se mi moc libi...
ať Vám roste
No, jsem na to zvědavá.
Kiko, pokud to bude Picotee a dožije kvetení, vyfotím. Tyhle poslední si už alespoň pamatuju kde je který.
Jinak všem krásně kvetou.
Dala jsem Dianu do skleníku. Udělala jsem dobře?
Tak jsem koupila 2 v 1.
Na jaře mi kvetl Jan Pavel II a teď Vile de Lyon. 
(výška 360 m.n.m.)
Gábi, můžeš si říci "umím nakupovat"

Irisko, já bych, v současném teplém počasi, clematis do skleníku nedávala. Oni tolik tepla rádi nemají. Hlavně kořeny jsou na přehřátí háklivé.
Gabčo, v jednom květináči dva druhy?
Tak takové štěstí já nemám
.
Ať se jim daří.
(výška 360 m.n.m.)
Dnes jsem zasadila clematis Princess Diana. Včera jsem o její koupi poprosila zeťe, měl cestu do Hornbachu. Přivezl krásnou sazenici za 295 Kč. Žádná láce, ale je to sazenice s balíkm kořenů. Snad se mi podaří vypěstovat krásku, podobnou té, kterou má moje jmenovkyně.
Alenko, ať roste.Budeš mít předstih před nitěnkami. Moje zatím žije.
Alenko, určitě se povede, ať to vyjde
Ještě je krásný a velmi voňavý Sweet summer love, ten taky stojí zato mít, začíná nakvétat, vyfotím ho.
tak Diana je venku v polostínu a vyráží....3 půlcentimetrové výhonky