![]() |
neděle 23. března, 11:58 Svátek má Ivona
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Dům a vše okolo
hodnocení: 4.30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Stavíte, nebo již bydlíte ve vlastním? Podělte se o řešení svého bydlení s ostatními!
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Zahradní nábytek apod.
Už aby přišlo jaro a mohla ses tam vyhřívat, co?
Libi, vypadá, že se v něm bude pěkně pohodlně sedět. Asi je dodávají jako stavebnice, že jo. To ti někdo složí?
Já mám už třetí rok složený zahradní nábytek v garáži, v prvočinitelích. Potřebuju ho natřít(kvůli povětrnostním podmínkám) a sešroubovat. Další problém mne čeká na zimu, sešroubovaný, už nikam pod střechu neuklidím.
Doufám, že letos se už dokopu si ho dodělat.
Dvě možnosti,jak realizovat sezení u domu.A: venkovské-borové klády řezané napůl a postavené na zapuštěných žulových nohách
B: městské.-ocelový,eloxovaný nábytek,odolný počasí.Zůstává na místě,nemusí se před počasím ukrývat.
JABRAKA
To Anavi-
Ten materiál je velmi odolný,na židle jsou speciální sedáky,čalouněné,v létě je to paráda.Na stůl dáváme ještě ubrus.Nikde nejsou ostré hrany nebo rohy,pohoda.
JABRAKA
Dášo, píšu se zpožděním - přítel truhlář prohlásil, že to čekal horší
,
křesla jsou opravdu bytelná, čalounění, jak bych to popsala - "tuhé" neprosedává se, ale vypadají nějak elegantně, až je jich mi na terasu líto
spodní část s kyvným systémem přišla vcelku, přimontovávali jsme područky a opěradlo
jen jsem nadávala na poštu - krabice přišla na několika místech prorvaná
[www.vladeko.cz]