![]() |
středa 23. dubna, 01:18 Svátek má Vojtěch
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Tipy na výlety
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Tipy na to, kam vyrazit ve volných dnech
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: ROZHLEDNY
Rozhledna Velká Buková
Dnes tedy není počasí pro výstupy na rozhledny, ale mám tu vnučky na celý víkend, tak jsem je vytáhla na malý výlet. Schody z kovových roštů ve mně tedy důvěru nebudily, ale zvládla jsem to nahoru i dolů.
[rozhledny.webzdarma.cz]
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Ježíši schody co je skrž ně vidět, to bych nedala
. Mám hrůznou vzpomínku , když jsem kluky jako malé vzala v Pardubkách na Zelenou bránu. Utekli mi nahoru a já se ploužila podle zdí a málem dolů zvracela.
Sáhla jsem do starších fotek - rozhledna Boika u Nasavrk
[foto.mapy.cz]
Taky jeden z výletů předloňských - rozhledna Bára
[rozhledny.webzdarma.cz]
Tak to já nafotím tu naší rozhledničku, a dám sem, ta je dřevěná a schody jsou tam točité. Minule jsem je vytírala, jsem myslela, že mi hrábne.
Amee, tu tvoji hospůdku jsme navštěvovali pravidelně, ale na rozhledně jsem nebyla nikdy. Mám pocit, že nebyla přístupná veřejnosti. Tak jsem moc zvědavá, jestli se mi připomene, až ji sem dáš.
Re: Rozhledny
Věru fajn nápad...Rozhleden mám slezlejch hodně, ale moc je nefotím..Zatím z loňka tyto..
U borovice
[www.uborovice.cz]
Smrk
[rozhledny.webzdarma.cz]
Zdravím,
moc děkuji za založení diskuse o rozhlednách, chválím výborný nápad
Doporučuji jet se podívat na rozhlednu na Císařském kameni. Moc pěkná stavba a krásný výlet.
Info o rozhledně: Toulejse.cz
Když zapátrám v paměti, tak si ještě vzpomenu, kde jsem všude vylezla na rozhlednu.
Další pěkná rozhledna je Suchý vrch.
Rozhledna Chlum u Hradce Králové. Krásou zrovna neoplývá, ale rozhled může být docela dobrý.
Nahoru jsem se nepodívala, byl tam nepříjemný nával a nebyla cílem mé cesty, takže někdy příště
Věrko, jak se výšek nebojím, tam bych nevylezla ani náhodou
.
rozhledna je parádní, ale pro mě
drátěný program, kdy vidím skrz schody dolů je
podobná je u Vizovic a taky jsem se procházela jen v přízemí

(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Nesnáším ani dřevěnný program, když je vidět skrz.