![]() |
neděle 16. února, 03:50 Svátek má Ljuba
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Interiérový design
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Záclony
drahus, ten detail
, jsou zajímavé.
já nemám záclony nikde žádné (kromě úzkých na oknech v kuchyni), už jsem si taky zvykla. Na to, že nemusím nic prát, na to se dá zvyknout velice rychle
.
Ztratila jsem přehled o bytovém textilu. Tyhle záclony jsem ještě neviděla. Barva se mi moc líbí.Sama mám všechny záclony v bytě krémové-smetanové barvy. Některá okna krytá jen zčásti.
Drahuš, určitě si zvykneš
Drahu,také nemám záclony...a nijak mi nescházej....Já je sundala už hóóódně dávno,ještě to nebylo běžné....a docela jsem si vyslechla nechápavé poznámky od okolí...
www.evciny-stra..
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Drahu moc se mi líbí a hodí se ti tam. Já jsem taky staromilec a mám všude zakrytá okna, nevím jak by to ten můj rozchodil ten nechává i žaluzie dole (naklopené) aby k nám proboha někdo nekoukal....
Na chalupě mám krátkou jednu, pod smrky a není mi to moc příjemné i když tam nemá nikdo co koukat vetšinou nechávám závěs zatažený, asi jsem divná.
www.evciny-stra..
www.majkaj.webg..
Já to mám tak... je to na tom venku, jestli nemá tolik slušnýho vychování a čumí a čumí...
Jednu nevýhodu to ovšem má. Sice nemusíš prát, ale zase jsou vidět špinavý okna. Tak si vyber.
Majko, s tou čistotou oken to je fakt. Lítám s hadrem pořád, protože ty šmouhy jsou vidět z neuvěřitelné dálky!!!
Holky, vy co jste "záclonový",tak byste u nás byly hodně nesvé. Když u mě byla poprvé kamarádka, co bydlí v bytě v bůhvíkterém patře, tak mi říkala, že si u nás připadá jak ve výloze
(máme totiž okna až na zem).
Majko huráááá, dobrý pocit, že jsem v tom nebyla sama..
Ale zase jsme předběhly dobu...
Je fakt, že jsme ve třetím patře a kolem nás všechno nízké,tak nějak nemám pocit, že by mi někdo nahlížel do soukromí...Nedokážu odhadnout,kdybych bydlela v přízení na frekventované ulici...