![]() |
středa 23. dubna, 01:03 Svátek má Vojtěch
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Dům a vše okolo
hodnocení: 4.30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Stavíte, nebo již bydlíte ve vlastním? Podělte se o řešení svého bydlení s ostatními!
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Zábradlí
A co toto, nemám ráda přezdobené, alpské typy zábradlí a plotů. Jsem pro naprostou jednoduchost.
Tohle bych ještě snesla.
[www.webhouse.cz]
A ještě tohle:
[www.webhouse.cz]
Tady najdeš hodně inspirace a některé jsou docela pěkné, nepřezdobené a přesto splňují tvoje požadavky.
[www.wood-intex.cz]
Amee, já mám ráda asi ještě větší jednoduchost, když už dřevěné zábradlí, tak prostě jen la´tky vedle sebe, zkusím pohledat...
třeba něco takového...
čímž se teda vzdaluji od "alpských" zábradlí, ale ...
nechci ti, samozřejmě, Libi, kazit ideu, jen si nejsem jistá, jestli se mi tady ty "Alpy" líběj. V Rakousku jsem z domů s podobným zábradlím byla nadšená, zvlášť, když z nich visely metrové muškáty, sem mi to ale prostě nějak nepásne... Taky samo záleží na typu domu, ale obecně mám opravdu radši něco jednoduššího.
já nechci takové ty masivní balustrády, ale asi něco takového, jako jsem dávala na prvním obrázku (bez těch vyřezávaných boků)
Amee na tom odkazu [www.wood-intex.cz], bych byla schopná se zaseknout docela dlouho
Tak to jsem ráda, že jsem alespoň přispěla inspirací.
tak minulý rok se to nestihlo, tak doufám, že letos se to snad podaří
znovu jsem si prošla odkaz od Amee [www.wood-intex.cz] a budeme se tam skoro na 100% inspirovat něketrým z těch jednodušších typů balkonových plotů, ale s tím prostorem na truhlíky, držte mi palečky, ať k tomu letos přítele dokopu
Dášo budou až budou donákreslovány - já blbec jsem drahé polovičce sehnala další dva melouchy, takže já čekám opět v závěsu
kdo si počká, ten se dočká
(všimněte si datumu založení diskuze
), pracuje se na zábradlí - bude dřevěné ,ale aby to prý dobře drželo, bude to mít železnou konstrukci (prý když už tak už
), momentálně mám pocit, že mi na terase buduje železné opevnění 
Libi, ráda vidím, že žiješ!!!