|
|
pondělí 13. dubna, 00:54 Svátek má Aleš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Moučníky
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
www.evciny-stra..
Re: Velikonoční pokrmy
Kájo,to je super inspirace a ani nebudu tvrdit,že je to kuře
kaaj, pokud jste takový gurmání, mohl bych vám několik kousků poslat, aby jste si je dali do mrazáku. Určitě by se u nás něco nachytalo, protože včera jsem sebral 4 lopaty háóven. Takovej králík na smetaně, nebo na česneku ...
...
Znám super recept. Jako je třeba vejce na hniličko, tak znám recept na kočku na hniličko. Dávat ho sem nebudu, protože by jste mě umlátily.
....
www.evciny-stra..
Já ten recept chci

Chjo, no tak teda jo, ale pro kočkomily s hvězdičkou!
Kočka na hniličko.
Ulovenou kočku na zahradě zakopete a necháte koukat pouze ocas. Cca za týden se na místo vrátíte a zataháte za ocas. Pokud ocas drží, tak odejdete a vrátíte se na místo asi za týden. Takto pokračujete, dokud ocas nejde volně vytáhnout. Pokud ocas volně a bez odporu vytáhnete, tak do vzniklého otvoru vsunete brčko a vysajete.
www.evciny-stra..
Jdu najít kocoura
Evco, vlastního nebo adepta na úpravu?
tak tuhle dávali nějakého kuchaře na cestách, ten také dostal toto vejce a zobáček křupnul ,.. blicí smajlík
Spike, perníčky i linecký máš moooc pěkný
. Já letos linecký vynechala, však už Tony se upomínala, proč nejsou.
Regino, myslíš takovéhle vejce?
Spike, já to naštěstí neviděla v reálu
Doktor to nefotil ale když prohlédnu, souhlasím, že bych se přihlásila k jakémukoliv náboženství. Jen abych to nemusela ani ochutnat. A to si nemyslím, že bych v jídle byla konzervativní. A žaludek mám celkem taky kachní.
My to taky neochutnávali (viděli jsme loni ve Vietnamu v tržnici), dokonce i nás vietnamský průvodce nám nemohl podat autentické zprávy, jak to chutná, taky to nikdy nejedl.
Jidáše a beran