pondělí 9. září, 00:37 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Ty jsi má, levandulová...
No tak o takový si můžu nechat jenom zdát
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Já je vzala napodzim na ježka, stejně jako komuli, ořechoplodec, šanty, santoliny a podobné. A levandule už raší.
Jájo, s tou levandulí jsi dobře udělala. Já to někdy dělám na podzim, někdy na jaře. Naposledy jsem je stříhala minulý týden a ostříhala jsem všechno, co už možná pouštělo. A u kluka jsem na ně ještě ani nešáhla . Chudinky. Zítra to musím napravit. Má velikánské trsy a bylo by jich škoda.
děvčata, viděla jsem na obrázku levanduli na kmínku a je úúúúúžasná!!!!! . Nemáte ji někdo? Údajně se dá snadno vypěstovat i doma, jinak ji prý i prodává Starkl, ale za nekřesťanské peníze. Pokud byste některá věděla, jak na to, tak dejte určitě typ, protože to vypadá fantasticky Určitě bych se o to pokusila, ale nevím jak
Marjanko, vzhledem k tomu, že kmínkové věci přežívají obecně hůř zimu, snad ji ani nechci... a za nekřesťanský peníze už vůbec , by mi to pak bylo líto. Neumím to zimovat.
já bych ji na zimu měla kam dát, ale nekřesťanské peníze za ni teda dát také nechci.. . Proto se ptám, jestli někdo neví, jak si ji na kmínku vypěstovat, protože vůbec netuším, jak na to....
ještě přidám odkaz na foto té nádhery...
[www.google.cz]
To je navíc ta choulostivá, co tu nepřezimuje :-(. To je jako balkonovka
Nemůžu si pomoct, ale mně se víc líbí v květináči ta obyčejná, netvarovaná do kmínku.
Ale tímto nechci Marjánku odradit. Třeba jí pak budu závidět.
Hergot fix, tak to mám smůlu...já bych ji asi měla kde přezimovat ( v práci ve skladu), ale sehnat tu odrůdu, aby dosáhla výšky, která je potřeba na kmínek.....Já mám levanduli na zahradě, ale nízkou...
To se asi musí vyštipovat a uvazovat k podpoře. To by se mi chtělo , fakt je hezčí keříček a bez práce :-)
ta levandule s hostou - to je nádherná kombinace
...... sem ji sehnala