neděle 10. listopadu, 20:18 Svátek má Evžen
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Tipy na výlety
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Tipy na to, kam vyrazit ve volných dnech
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: České Švýcarsko
Tak kdo jste tam byl. Jak se vám tam líbilo. Je to dobré i pro děti?
Pokud zrovna nekojíte, tak klidně i s dětma. Dětem se bude líbit třeba v Doubicích, kde je u místní restaurace spousty pohádkových i nepohádkových vyřezávaných postav v životní velikosti. Dále tu je několik přírodních vyhlídek (Mariinina skála,Vilemínova stěna,Rudolfův kámen a skalní hrad Šaunštejn) na které se leze po žebříkách, ale viděl jsem tam i děti (cca 5 let a více).Akorát na Rudolfův kámen bych děcka netahal. Je to tam dost krkolomný a nahoře bez zábradlí. Dále Pravčická b., Edmundova soutěska (lodičky) a další.
V knihovně vám půjčí určitě několik brožur o tomto místě a můžete plánovat výlety. My jsme střídali turistiku a kolo.
Balanc, tohle všechno mám v dosahu tak 20 km. Tady je spousta krásných koutů
jo jo a taky tuším Peklo s princeznou , ta teď u nás frčí jedna radost....
PS: ale jinak jsem slyšela že co se týká turistického značení tras a orintace a informací a tak je to tam prý celkem bída... osobně zkušenost nemám, ale taky se tam chystáme - jen co dáme za pořádného počasí ten adršpach
DĚKUJI VÁM VŠEM ZA INFORMACE . uRČITĚ SE VYDÁM I S DĚTMI I KDYŽ NA NĚJAKý ten větší kámen bych je netahala. Chodíme do Šárky v Praze a to je taky neberu do výšek,která nejsou chráněna. Moc vám děkuji.
Já bydlím poblíž, myslím, že německá strana je mnohem hezčí
[www.saechsische-schweiz.de]
díky za tip, určitě vyrazíme
taky se chystáme
No tak doufám. že se u mně zastavíš
zatím jsme jen tak nadhodily s Drahuškou......ještě se uvidí
ale je to můj sen se tam podívat
A co ti brání?
Tam už jsme byli. Je tam hezky. Hlavně ta cesta tam, moc příjemná a uklidňující. Ten klid je k nezaplacení.