sobota 21. září, 02:58 Svátek má Matouš
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Užitková zahrada
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
( Brno, 250m n.m.)
Re: REBARBORA
Počítej ale s tím, že je to kalorická bomba. Bez cukru by dobrá nebyla. Je dobrá i s hřebíčkem, skořicí
Re: REBARBORA
Re: REBARBORA
až jí budu dělat, přijdu na radu
Re: REBARBORA
Iviku, děláš jen z rebarbory nebo nějakou směs?
Re: REBARBORA
dělala jsem v pekárně, na kilo půl kila cukru a nic víc, teče, ale do jogurtu dobrá
( Brno, 250m n.m.)
Re: REBARBORA
Už teď nedělám, rebarboru už dlouho nemám. Měla dříve maminka a dělaly jsme spolu. Nemíchali jsme, jenom čistou rebarboru. Nemám ráda míchaní chutí přímo do skleničky. Raději otevřu jinou skleničku a dělám více chutí. Jenom jsem ochucovala hřebíčkem a skořicí, to mně chutnalo. Špatně houstne, vařila jsem napřed bez cukru, abych odpařila. Nepoužívala jsem želírovací cukr, možná by to vyřešilo. Dělavaly jsme vydušenou klasiku
Re: REBARBORA
Tak dneska jsem upekla první koláč z rebarbory.
Roste si pěkně vedle borýlku u kompostu, a asi se jí to líbí.
Re: REBARBORA
Já mám buchtu s rebarborou v plánu zítra a taky ji mám u kompostu.Roste,asi se ji tam taky líbí.