neděle 28. dubna, 22:04 Svátek má Vlastislav
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Teplá kuchyně
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Autor: Libi
Status:

Příprava špenátu

Datum: 14.01.2009 22:58
 

poraďte, jak připravujete špenát vy please smiley , mě chutná takový ten, co nám vaří v práci nebo dělali ve škole, ale doma se mi takový ne a ne povést a kolegyně z práce, říká to samé jako já confused smiley

 

Komentáře a názory

 
    Stránky: předchozí12
    Aktuální stránka: 2 z 2
  • Autor: Libi
    Status:

    Re: Příprava špenátu

    Datum: 21.01.2009 17:47
     

    děkuju za rady flower smiley , já ho musím zase nějak vyzkoušet - já ho mám radši řídší, ale vždycky se mi tak nějak zdrcne confused smiley , zrovna včera nám ho v práci uvařili, tak jsem ho kuchařce chválila winking smiley

     
  • Autor: Reklama

    Re: Příprava špenátu

     
     
  • Autor: suee
    Status:

    Re: Příprava špenátu

    Datum: 24.03.2009 15:36
     

    Zase inspirace flower smiley spenat uz jsem nemela ani nepamatuju, vetsinou totiz delam jen spenatovou polevku ale ted jste me nalakaly. Mam ted 2dny volna tak budu vyvaret....mls smiley Mam chut se pustit i do bram.knedliku...snad se mi bude chtit eye rolling smiley

     
  • Autor: suee
    Status:

    Re: Příprava špenátu

    Datum: 25.03.2009 21:49
     

    Tak knedliky i maso uz je hotovy, zitra uz jen dodelat spenat a bude obed mls smiley snad se povede!

    Nejvic se stejne tesim na cerstvy spenat ze zahrady od babicky....

     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    Misso

    Re: Příprava špenátu

    Datum: 24.05.2009 10:55
     

    já bych k tomu měla jen dotaz, když si chci udělat špenát ze zahrátky, tak ty listy nasekáte nebo je necháte rozvařit???

     
  • Autor: suee
    Status:

    Re: Příprava špenátu

    Datum: 24.05.2009 13:36
     

    Misso muzes je nechat cele nebo lehce nasekat, zalezi jak to mate doma radi. Nekdo to dokonce mele na jemno ale to mi prijde skoda... Listovy spenat se s protlakem neda srovnat je tisickrat lepsi

     
  • Status:

    Re: Příprava špenátu

    Datum: 24.05.2009 14:48
     

    Suee, souhlas... thumbs downProtlak se s listovým nedá srovnávat. Až jsem na něj dostala chuť. mls smiley

     
  • Autor: suee
    Status:

    Re: Příprava špenátu

    Datum: 24.05.2009 14:50
     

    Nath ja uz dostala minulou nedeli prvni varku od babicky a byl thumbs down s bram, nokama a masickem ve smetane mls smiley

     
  • Status:

    Re: Příprava špenátu

    Datum: 24.05.2009 14:51
     

    Uuuuu, ty mi děláš chutě. smiling smiley mls smiley

     
  • Autor: Libi
    Status:

    Re: Příprava špenátu

    Datum: 24.05.2009 19:03
     

    já jsem ještě čerstvý ze zahrádky nejedla sad smiley , doma jsme občas udělali z kopřiv

     

    [www.prirodnivyziva.cz]

     
  • Autor: suee
    Status:

    Re: Příprava špenátu

    Datum: 24.05.2009 19:05
     

    Libi je to hrozne jednoduche zasit ze seminek, bez vetsi pece vyroste a pak uz jen sklizis a je to mls smiley

     
  • Autor: Anmara
    Status:

    Re: Příprava špenátu

    Datum: 27.12.2009 15:52
     

    špenát z mraženýho protlaku už jsem nedělala ani nepamatuju... když dojde domácí, tak koupím mražený sekaný... jinak dávám na máslo drobně pokrájenou cibulku, na ní po chvilce zmražený špenát, trošku osolím a opepřím a dusím do rozpuštění... pak přidám prolisovaný česnek a celé vajíčko, případně ještě dokořením solí a pepřem... a tak je za chvilku hotovo mls smiley

     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    jeny

    Re: Příprava špenátu

    Datum: 02.10.2010 09:39
     

    já do špenátu dávám kostku masoxu jinak ho dělám stejně až na to že máme domácí a je chutnější než kupovaný

    smiling smiley 

     
  • Autor: iriska
    Status: expert

    Re: Příprava špenátu

    Datum: 03.10.2010 11:31
     

    ježiši chytla jsem jiný brejle a čtu......Poprava špenátugrinning smiley

     
Stránky:  12 | <<předchozí komentáře
 
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Teplá kuchyně (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.