čtvrtek 16. května, 18:25 Svátek má Přemysl
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Studená kuchyně
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Dresing - pro všechny
Re: Dresing - pro všechny
Re: Dresing - pro všechny
Re: Dresing - pro všechny
Tak přesně toto jsem dnes hledala...a jdu na to.
Re: Dresing - pro všechny
Dasa taky to takhle delam zaklad teda zakysana smetana nebo majolka + jogurt na odlehceni a ruzne prichute....vyborne je to i k fondue ja osobne mam nejradsi bylinkovou!
Me kamaradka naucila jeden dresing ktery me naprosto uchvatil! Med, plnotucna horcice a kopr to vam je takova dobrota!! vhodne k salatu ci ke kurecimu masu, rybe
Re: Dresing - pro všechny
Tohle přesně praktikuje moje švagrová na fondue! Naloží maso, přichystá asi šest různých omáček se stejným základem a máme boule za ušima
Re: Dresing - pro všechny
Dášo....hlásím velký úspěch...Hellmans neměl šanci.
Re: Dresing - pro všechny
Tak koukám že i po letech chutná a to je dobře neboť dokud nám chutná jíst tak jsme zdraví.
Re: Dresing - pro všechny
Já jsem udělala dresing z nivy, česneku, pomaz. másla a ořechů - moooc chutnal. Teď chci zkusit z rozpečeného lilku. Ten mám ráda, tak z něj nic špatného vylézt nemůže . Věra
Re: Dresing - pro všechny
Dášo...všude, kde ho spáchám, má úspěch!! Hellmans se nechytá...