sobota 4. května, 13:26 Svátek má Květoslav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Moučníky
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Bábovka stokrát jinak
Ona ta tvarohová je někdy taková lepavá a někdy ne .Také dělám radeji ty ,když se dá smíchat všechno dokupy. Ale do některých se prostě snih udělat musi
Re: Bábovka stokrát jinak
Re: Bábovka stokrát jinak
Já už tvar bábovky vzdala. Velice často, hlavně když o něco šlo, tak se nevyklopila, jak měla. Takže je to na plechu a je vyřízeno. Maximálně forma jako na biskupský chlebíček. Mám takovou spíš obdélníkovou, kameninovou.
Re: Bábovka stokrát jinak
[www.prozeny.cz]
dnešní článek ---
Nevěděla jsem, že je lepší na třenou bábovku krupicový cukr, a taky píšou, že když se dodrží tyhle zásady, namusí se dávat prdopeč, ale to bych se asi bála zkusit.
Re: Bábovka stokrát jinak
......já dávám cukr krupici a pol. mouku
Re: Bábovka stokrát jinak
Objednala jsem si tuto formu, tak jsem zvědavá, jak to z ní půjde vyklopit.
Re: Bábovka stokrát jinak
Já myslím, že půjde dobře. Je špičatá. Mně jde špatně taková placatá, i když posledně se podařila.
Re: Bábovka stokrát jinak
Forma parádní a opravdu se nemusí nijak vymazávat ani vysypávat.
Re: Bábovka stokrát jinak
Po vánočním nebo velikonočním pečení mi obvykle zbývají bílky. Občas upeču biskupský chlebíček, ale nově nám nejvíc chutná Sněhová bábovka. Bílky postupně střádám, buď skladuji v krabičkách v lednici nebo zamrazím. Důležité je psát si počty kusů .
[kitchenette.cz]
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Bábovka stokrát jinak
Ivo já je nikdy nepočítám, já je vážím vycházejí tak recepty lépe, bude to asi i přesnější. Bílek se počítá 30g
Re: Bábovka stokrát jinak
Ke kávě, taková šup šup
Re: Bábovka stokrát jinak
Vypadá dobře.
Re: Bábovka stokrát jinak
Pěkná určitě i dobrá. V Prostřenu jí jedna paní nejí, protože je v ní moc mouky , to bude asi tím, že je to bábovka
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Bábovka stokrát jinak
Jj jim v jídle vadí všechno mouka fuj, mléko brrr, vejce hnus, nevíte někdo z čeho se tedy má péct? Piliny s vodpu? Jako malé holky jsme tak pekly.