neděle 10. listopadu, 20:23 Svátek má Evžen
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Internet a PC
hodnocení: 3.30
Diskutujte!
Co vám dal, co vám vzal
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(Věrka)
Re: PC nebo notebook?
Ty jo ! Vy jste úplné odbornice !
A mám právě ten javor ! Tedy acer, že ?
Výhodu notebooku vidím fakticky v tom, že je mobilní. U nás hlavně v rámci bytu. Vezmu si ho k TV, do kuchyně. Když marodím, tak do postele. Prostě jde všude se mnou.
Syn má klasický a to mě nebavilo. Blbě se mi psalo na klasické klávesnici. Jak už tady někdo psal, je to i o zvyku.
Můžu na něm vypalovat DVD, CD. Přehrávat si filmy. Nemusím složitě připojovat foťák, ale kartu strčím přímo do PC. Já nevím, mi prostě vyhovuje po všech stránkách.
A syn už je taky nahlodaný a uvažuje o notebooku. Stejně mi ho pořád okupuje, ptž se mu nechce civět v pokojíku.
Mám už dost dlouho tento. Vím,že už jsou zase lepší a lepčejší ale dokud jede, a to zatím spolehlivě. (ťuk ťuk ťuk)
[www.czechcomputer.cz]
Moni
Tak to oslavíme, ne?
Otázko...nestál...
Hanule...už se formátuje...a já pomalu slavím.
Moni...se ti nedivím,že máš radost...užij si to.... Já mívám radost i z vytoužené maličkosti...
Prima..virtuálně slavíme s tebou..když už nám to Hanule tak krásně nachystala..
www.majkaj.webg..
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Amee...daně jsem podělila...záloha na PC a boty rodině.
Jájo...taky bych si vystačila se starým, kdyby mi tam neinstalovali kraviny a vůbec ho jinak netrápili.
Taky mám disk rozdělený na C a D a upřímně leze mi to na nervy. Sice je to prý dobré na různé zálohování, ale já to moc nevyužívám. Takže teď můj počítač vypadá asi tak, že na C mám už jenom 27% volno a D skoro 50%. Měla bych s tím něco dělat, ale se mi do toho nechce. Třeba hry můžeš pak instalovat jen na D a nepletou se ti na C.
Abych pravu řekla, nevím jinak k čemu je to vlastně dobré.
Kdo ví, odpoví?