![]() |
neděle 3. prosince, 18:07 Svátek má Svatoslav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Vzkazy pro adminy
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete na weeku něco změnit nebo vylepšit?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Nový week
Honzo, vypadá to zajímavě, ale zůstane to tak smutně šedé? Já vím, že je to nepodstatné, ale máme week rády i pro jeho přívětivost a optimistickou barvu :-)
No já nevím, mi to vyhovuje tak jak to je
také jsem nakoukla..vypadá to moc dobře..ty barvy se mi naopak líběj..
Jájo našla jsem tam možnost změny vzhledu, tak si každý zvolí podle svého..toto je jako výchozí..bude to vytuněné.. 
jj. fotka na pozadí se dá změnit.. A je jisté, že budou jiné.
jinak já dam zase vědět, až se posunu o něco dál. Nekteré věci chci ještě rozpracovat a v některých bodech chybí data...
Na další kouknutí už se mi to líbí víc:-), je to i otázka zvyku
Jasně jde o zvyk..Toto je skvělé, mít možnost nahlédnout i do vývoje..budeme připraveni až se to překlopí...
ach jo, jak já nemám ráda změny
Upřímně ? Stará (momentální) verze se mi líbí víc
asi proto,že jsem na ní za nějaký ten čas zvyklá a stejně jako Iriska nemám ráda změny 
www.majkaj.webg..
Honzo, to podstatné asi je, jestli to bude šlapat na mobilu. Současná verze moc nefunguje.
vypadá to zajímavě, na změnu si zvykneme, spíš jde o to, co bude umět.
- Co bych brala je vyhledávání v neveřejných, zatím nutno listovat a to při naší ukecanosti skoro nejde.
- Na mobilu funguje week zvláštně, chybu při napsání příspěvku nutno napravovat tak, že dotáhnu kurzor PŘED chybné písmenko, smažu, jednou zmáčknu cokoliv a nenapíše se nic, ale kurzor skočí na konec, dotáhnu si kurzor na správné místo a napíšu správné písmenko. Zítra ráno vám to začnu vysvětlovat, do večera to hravě pochopíte.
Já mám změny ráda a počkám si až na konečnou
Mě ve starém mobilu šlo jen číst a nešlo psát, z "nového" jsem to ještě na weeku nezkoušela:-)
Já do toho nechci moc mluvit, jsem nováček, ale Week mi vyhovuje tak jak je....stejněj jako spousta dalších nemám ráda změnu. Tady mi naopak vyhovuje i to, že jsou tady diskuse hodně do minulosti, dá se tam načerpat spousta inspirace a rad...Jukla jsem na nový test, a nezdá se mi to moc přehledné
mě zas vyhovuje, že jsou tu pěkně pohromadě a vím, co už jsem četla a co ne.