![]() |
neděle 3. prosince, 19:05 Svátek má Svatoslav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Vzkazy pro adminy
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete na weeku něco změnit nebo vylepšit?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Nový week
mně se líbí moc !!!
Mě se taky líbí moc, jsem sice na starý week zvyklá. Ale já si lehce zvykám na všechno. Ten nový week mi přijde přehlednější.
Taky bych poprosila o možnost vyhledávat v neveřejných.
Jsem z něj trochu rozpačitá. Ale asi půjde jen o zvyk.
Mi se nový week líbí, je jednodušší si najít své oblíbené subko, to co mě nezajímá přeskočím. Co bych snad jen navrhl, je přesunout poslední nejnovější příspěvky nahoru. Dole je to zapadlé.
Dobrý, líbí se mi
Vypadá to celkově dobře. Vzhled i prohlížení fotek. 
Také budu potřebovat delší čas na zvyknutí si. Uvidíme
takže když budu koukat na balkonový kytky,neuvidím, že někdo přispěl do ručních prací?
Chápu to dobře? Budu muset rozklikat další nabídky?
Vyhovuje mi stará verze. Kouknu a vidím.
Mně už se těžko zvyká ně nějaké novoty. No snad si zvyknu.
Také se mi do zvykání zatím vůbec nechce, ale už jsem objevila první pozitivní přínos, kterým je volba velikosti fotografie k zobrazení v galerii. Další bádání si nechám na později.
Ach, jo ....mám ráda vyšlapané cestičky
.
Ale na druhou stranu .... dámy a pánové, vždy admin se snaží pečovat o naše mentální zdraví ... nutí nás přemýšlet, objevovat nové
Jak se tak říká, změna je život. Aspoň nás to trochu probudí, donutí prozkoumat.
Já to beru pozitivně.
Ono to nebude zase tolik klikání. Teď taky když je hodně nových příspěvků, tak se musí klikat. Je to o zvyku. Jen ten vzhled bude jiný. Chce to prostě jít na ten testovací week a pořádně si ho projít a zjístit jak to funguje. Po minutě to člověku nic nemusí říct, ale po chvilce už to pochopí. Je to snadné.
Edit: a ty fotky v příspěvcích tam vypadají luxusně
.
Právě je moc fajn, že máme možnost nahlédnout a seznámit se s novou verzí už takto s předstihem...za to adminovi moc díky..
Radime, to je fakt, že fotky v příspěvcích jsou o něčem jiném