neděle 10. listopadu, 20:19 Svátek má Evžen
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Mučenka
Tak konečně jsem se dočkala,mučenka se rozhodla že pokvete
Drago, paráda. Ok díky, jsem chytřejší
tak tomu prvnímu bych i věřila, ale s tím druhým...
tak jsem je dnes prohlédla a taky mám pár semeníků.
a nevyprskne to?? abych semínka nehledal po celých Modřanech
neboj, nevyprskne. Já to dělám tak, že když semeník skoro zhnědne, tak ho utrhnu a nechám "dozrát" na okně a pak vyberu semínka a nechám je doschnout. Zralost semeníku určuji metodou baj očko
Baj očko , jo, když to vidím poprvé
( Brno, 250m n.m.)
Franto, mučenka vážně neprská, klidně ji tam nechej
Františku, všecko je jednou poprve prostě až se ti bude zdát dost fialový či hnědý /těžko určit barvu /, tak ho utrhni. On dojde i utržený a pokud vydloubáš semínka a nebudou se ti zdát zralá, tak je nech někde na okně dozrát.
Tobě se to řekne nech na okně, a co Filípek, pro něho to bude hračka
Jo, hochu, tak to si budeš muset ujasnit priority
OK mamko
Františku já to nechávám v semeníku až do jara,semínka nijak nedloubám ven nato nemám čas ani náladu a když chci sadit tak teprve semeník rozloupnu a semínka vysypu do hlíny a je to
Díky, nějak si s tím, poradím, ale aby mě to uvnitř nezplesnivělo. No něco s tím provedu, je to první experiment.
( Brno, 250m n.m.)
Františku, kamarádce semínka klíčily až 3měsíce, některá dokonce déle (vylezly jindev použitém substrátu)