neděle 8. září, 23:50 Svátek má Mariana
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Okrasné trávy
U nás právě padá sněhová krupice :-(
Zejtra ti,Majcinko,vyfotim moji hakonku.Ale slib,ze se mnou neprestanes mluvit!
Gracillimus uz mam taky slusnej,ale uz mesic premyslim,jak to moje travoviste zlikvidovat .Stale mam malo mista na bylinky...
www.majkaj.webg..
To je peklo, ani nebyly mrazy a mně to snad vychcípalo.
Mne na zahrade letos odeslo nekolik bronzovych carexu, nevim proc. A taky asi mini dochan.
Hakonka se snaží, ale česnek ještě nekvete a už žloutne
Majko jdu Tě uklidnit. Vykopala jsem tu hakonku,dala do květníku a můžu říct, že teprve raší. Tak hlavu vzhůru
ty listy od česneku asi trochu šlehl mrazík . taky je mám takové .
aj u nás je ten cesnak rovnaký
www.majkaj.webg..
Tak nevím, jeslti ten gracilimus přes zimu uschnul nebo uhnil. Ale vůbec nic se s ním neděje.
To je divný, ale spíš ti uhnil. Já už ho mám celkem dost narostlý a v květináči by musel bejt jednou takovej.
www.majkaj.webg..
Ale jako jeden z mála má ten květník odtokovou díru, tak jsem z toho zmatená
Zkus za to uschlý zatahat. kdyby uhnil, tak to jde ven. Jinak ještě vyčkej, ale nevím....
www.chlupatarad..
neděste se, česnek když nakvete, už zatahuje, proto ty listy jsou takové....je lepší ho dát do hustší výsadby, aby ty listy nebyly na očích....
Traviny dostaly konečně vodu, tak poskočí