neděle 10. listopadu, 20:21 Svátek má Evžen
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kvete vám něco v říjnu?
Bugina dokvétá na verandě, mučenka vesele kvete na plotě.
Bugenvilam uz roky "odolavam" - ze sa musia davat dnu...hihi, ale neviem, neviem...su prekrasne - asi sa pri vas zlomim
Aha...aspon jeden obrazok - sice len jedineho - stale postupne kvitnuceho kvietka
Dnešní uplakané kvetení
Clematis
Tabák
Chryzantémy
Kokarda
Poslední balkónovky u terásky
Osteospermum máš ještě krásné, já už jen samé listí.
Drahuš na tom posledním obrázku ty žluté kateřinky nebo co to je....to necháváš přes zimu v zemi?
Irisko, to je letnička osteospermum. Nechám ji umřít
Minule som pred nou spominala, ako mam obavy, ze som si asi zlikvidovala drobnokvetu bielu ...a ona aby mi urobila radost, tak mi vcera doniesla takyto krasny kvetinac - ze tato je tiez odo mna ...hm, ale mne sa stratila uz pred rokmi...Takto to medzi nami dvoma chodi, navzajom sa delime...a s tym, ze ked jedna o nieco pride, ta druha ma v zalohe nahradu ..
1/ staronova ruzova - od susedy
2/ nakoniec ta moja drobnokveta biela sa nasla..
3/ moja mmt. najoblubenejsia cerveno-zlta kyticka
4/ toto nie je sice vonkajsia, je to ten druh, co som vlani pestovala na kmienku...hihi...teraz ju mam visiacu - je zasadena na komposte...a visi
Ked sa to tak vezme, tak po sedach a travinach - chryzantemy su tiez jedna taka moja zbierka roznych druhov a farieb - mam 2 biele, 2 ruzove, 1 cervenu a 3 zlte druhy vonkajsich chryzantem ....+ 3, take co pokusne prezimujem v garazi s tym, ze ked preziju, tak dobre...ked nie, nic sa nedeje....
Hm...ale este by som mala zaujem o jeden vonkajsi druh - nemate niekto bordovu?...kedysi davno som taku mala, ale prisla som o nu... ( dnes viem, ze chryzantemy sa nemaju dlho nechat v KLUDE na svojom mieste - je dobre na jar trs vybrat, ocistit, pripadne rozobrat a znovu zasadit - i na to iste miesto)
----------
5/ este jeden obrazok...georginie kvitnu tak, ako cele leto nie - konecne maju dost vlahy...a zatial u nas este nebol silnejsi mraz ( i ked hosty uz spalene su)
Krásné kytičky . Nedávno jsem koupila sazeničky bronzové chryzantémy a pak žluté s drobnými kvítky a tmavězeleným, bíle olemovaným listem. Tak se na ně těším
Keri krásnéééééé
Moje jediná už to má letos za sebou, sníh to vyřešil takže až se dostanu k nůžkám jen smutně ustřihnu. Naštěstí mám ještě doma v květináčku žlutou od Vlaďky tak uvidím.
Drahus tobe jeste kvete clematis???? Parada
Drahuš, tvoje kvetení v tomhle ročním období, je úžasný. Na ten clematis taky čučím jako puk.
Keria, tvoje chryzantémy jsou nádherný.
gabco, co millionky ? Kvetou, kvetou?
Gabčo, kvetl mi ještě jeden, ale musela jsem ho střihnout, protože byl u pergoly, která se celá rozebrala a stavěla nová....
Myslím ale, že mi toho kvete poměrně dost na to, že je konec října
No v říjnu toho kvete na zahradě poměně dost. Právě kvetou orostachysy, oměje, hylotelephia, penstemony, bramboříky mají poupata, nějaké ty dinathusy, trávy, a barví se lití na stromeh.
Přikládám aktuální foto