pátek 4. října, 07:14 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Tipy na výlety
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Tipy na to, kam vyrazit ve volných dnech
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kam vyrazit (konečně!) bez dětí :)?
máme známé s dětmi, takže s těma se občas vidíme. Já mám potřebu, když udáme děti, abychom spolu byli sami, protože za normálních okolností si všechno sdělujem za řevu dvou dětí .Teď nemyslím brek, oni si prostě celej den radostně vejskaj, ale já už jsem z toho někdy hotová, když každou větu začínám natřikrát .
Boboci na tarzanii bylas? Pokud jo, poděl se o své zážitky. Plánujem na jaro do těch končin vyrazit na víkend a zajet tam a "vyblbnout" se. Tady u nás nic takového a při našich toulačkách jsem narazila jen na malé lanové dráhy a to není nic moc. Tato vypadá skvělě.
Anavi pro nás byl a je největší relax vypadnout někam do přírody, projít pár kiláčků, vylézt na nějakou rozhlednu, po cestě v hospůdce dát pivko...
ladaB: Ano byla jsem a můžu doporučit. Vstupné je sice 300 Kč, ale můžete lézt pokud kombinujete trasy i 2 a půl a to už jde.
Jo, k původnímu dotazu menší změna - KONEČNĚ BEZ DĚTÍ, ale SE PSEM. Uvítám vaše zkušenosti a nápady, kde se dá být třeba i přes noc a kde jim nebude vadit pes. Protože naši obludu si jen tak někdo na starost nevezme . A navíc by se mu určitě stejskalo!
[www.travelinczech.com]
[www.flora-ol.cz]
Holky, chystáme se s kámoškou sem... Tak možná mě den předtím uvidíte naposledy
[www.krcmadetenice.cz]
(anina)
Anavi,len aby sa nestala čarodejnica z teba
no a my môžme vyraziťbez deti(dcéry) vlastne úplne všade,lebo je práve v tom veku,ked jej proste rodičia na výletoch len zavadzajú
[www.graalclub.cz]
zajímavá restaurace
Graal Club, Mladá Boleslav