sobota 11. května, 17:11 Svátek má Svatava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Polévky
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jak vaříte boršč?
Dělám si boršč, tak vytahuju, kdyby někdo hledal inspiraci.
Re: Jak vaříte boršč?
Re: Jak vaříte boršč?
Že se nezeptáš Dáši?
Re: Jak vaříte boršč?
Proč bych se ptala, když je recept, vlastně 2 (od Dáši i od Amee) na předchozí stránce.
Re: Jak vaříte boršč?
Hespo, já se stále nemůžu odhodlat k uvaření boršče , přitom ho mám moc ráda .... ale díky tvé inspiraci já to asi zkusím...
a protože ho budu jíst asi jen já - co si navařím, to si sním - tak si ho v mističkách zamrazím ...
Jen teda po rozmražení nemusím ty rozpadlé brambory, ale bramboračku taky zamražuju a zkousnu to
Re: Jak vaříte boršč?
dago, musíš někdy dorazit někam, kde bude borčš od Dáši. Já ho vždycky nesnášela a nikdo by mě nenutil to vzít do úst a po té, co jsem ho pojedla u Dáši, změnila jsem názor
Re: Jak vaříte boršč?
Kde, kdy ???
A od mé jmenovkyně bych teda velice ráda boršč ochutnala ...
Re: Jak vaříte boršč?
Dago, Dášin recept je na předchozí stránce. Přiznám se, udělala jsem si ten od Amee. nevadí mi ta uvařená červená řepa.
Je taky moc dobrý a ani to tak dlouho netrvalo.
Do papiňáků jsem si dala masa i s kořením ( kousek hovězího, vepřovýho a uzeného) a než se uvařili, připravila si cibuli, zeleninu a brambory. Vody jen na potopení masa,když se pak ty vývary slily , bylo toho vývaru akorát. Když bylo maso hotové, vzala jsem trochu sádla, na tom krátce osmahla zeleninu, zalila trochou vývaru, nechala povařit, přidala asi 2 lžíce kečupu( jsem barbar, ale nemám protlak) dolila vývary do plné dávky a zahustila. Protože mi tu zbylo trochu kupované umělohmotné hotové tmavé jíšky, hodila jsem tam 3 lžíce a povařila 1 minutu.
Část toho boršče jsem dala taky zamrazit, uvidím, co to udělá s těmi brambory.
Re: Jak vaříte boršč?
Helenko, recept jsem našla, já jsem se ptala, kdy a kde bude ochutnávka Dášina boršče
A červenou řepu právě v boršči ráda, takže bych taky vařila dohromady, a moc mě láká ta trojkombinace masa - hovězí, vepřové a uzené a použila bych asi hlávkové zelí , asi červené ... Jedla jsem s kysaným a pak mě už ta chuť padá směrem k zelňačce ..
V bramboračce mně po rozmražení brambory neva .. přijde mně, že jsou rozštouchané
Re: Jak vaříte boršč?
dago, já právě červenou řepu nejím, tak vítám možnost ji tam nemít
Re: Jak vaříte boršč?
...Dáši...a na polokonzervu jsi zapomněla? ...brambory zůstanou stejné
Re: Jak vaříte boršč?
Máji, vidíš, dobrý nápad Až se do boršče pustím, snad si vzpomenu a dvě tři polokonzervy bych mohla zkusit
Re: Jak vaříte boršč?
Já se přiznám, boršč vařívám, ale víc nám chutná jen zeleninový - bez masa a bez vývaru - tudíž, už snad ani borščem není. Ta vývarová chuť mi ruší požitek z chuti všezeleninové.