Re: Jak vaříte boršč?

Autor: hespa, Datum: 30.12.2013 10:41

Dago, Dášin recept je na předchozí stránce. Přiznám se, udělala jsem si ten od Amee. nevadí mi ta uvařená červená řepa.

Je taky moc dobrý a ani to tak dlouho netrvalo.

Do papiňáků jsem si dala masa i s kořením ( kousek hovězího, vepřovýho a uzeného) a než se uvařili, připravila si cibuli, zeleninu a brambory. Vody jen na potopení masa,když se pak ty vývary slily , bylo toho vývaru akorát. Když bylo maso hotové, vzala jsem trochu sádla, na tom krátce osmahla zeleninu, zalila trochou vývaru, nechala povařit, přidala asi 2 lžíce kečupu( jsem barbar, ale nemám protlak) dolila vývary do plné dávky a zahustila. Protože mi tu zbylo trochu kupované umělohmotné hotové tmavé jíšky, hodila jsem tam 3 lžíce a povařila 1 minutu.

Část toho boršče jsem dala taky zamrazit, uvidím, co to udělá s těmi brambory. eye rolling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 11.05.2024 10:53
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-jak-varite-borsc/read.php?1,15590,1082991#msg-1082991