Dago, Dášin recept je na předchozí stránce. Přiznám se, udělala jsem si ten od Amee. nevadí mi ta uvařená červená řepa.
Je taky moc dobrý a ani to tak dlouho netrvalo.
Do papiňáků jsem si dala masa i s kořením ( kousek hovězího, vepřovýho a uzeného) a než se uvařili, připravila si cibuli, zeleninu a brambory. Vody jen na potopení masa,když se pak ty vývary slily , bylo toho vývaru akorát. Když bylo maso hotové, vzala jsem trochu sádla, na tom krátce osmahla zeleninu, zalila trochou vývaru, nechala povařit, přidala asi 2 lžíce kečupu( jsem barbar, ale nemám protlak) dolila vývary do plné dávky a zahustila. Protože mi tu zbylo trochu kupované umělohmotné hotové tmavé jíšky, hodila jsem tam 3 lžíce a povařila 1 minutu.
Část toho boršče jsem dala taky zamrazit, uvidím, co to udělá s těmi brambory.