![]() |
středa 23. dubna, 01:23 Svátek má Vojtěch
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Stavíme
Diskutujte!
Stavíte, nebo již bydlíte ve vlastním? Podělte se o řešení svého bydlení s ostatními!
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jak se staví dům
Taky jsem se chtela divat ale zatim mi to jeste ani jednou nevyslo
tak se aspon kouknu tady ze zaznamu az bude cas, diky Ivco! 
www.majkaj.webg..
Chytla jsem až konec, ta koupelna se moc povedla. Ti dva se mi líbí, takovýho pracovitýho chlapa bych fakt brala, minimálně na dva tři měsíce
Četla jsem diskuzi na jiném foru, jeden pár tam byl velmi kritizovaný, tak to asi nebudou oni
. Tos asi narazila zrovna na jiné.. já neznám ani strukturu pořadu, tak se v tom zatím moc neorientuju. Doufám, že pak budu mít čas na to mrknout postupně na celé.
Ja se v tom taky moc neorientuju ale vcera jsem videla skoro cely dil. Z koupelny jsem byla taky nadsena fakt se jim povedla, ty tmave hnede obklady mame doma na zemi v kuchyni a v chodbe
Ty dalsi dva pary ukoly nesplnily protoze meli vysokou vlhkost v pokojich a nemohli polozit podlahu...coz v koupelne nehrozilo,kdyz se pokladala dlazba. Trosku to nechapu, celej dil ukazovali prazdny neudelany mistnosti, jak se tam lopoti s cihlama a s maltou a pak ve zrychlenem zaberu jak udelaji celou koupelnu??? unika mi trochu smysl, ma to byt spis reality show nez porad o bydleni tak to se jim asi dari....
2pary bydli spolecne v jedne maringotce, ten mladsi ji ma pro sebe, tak tam vcera ten velice sikovny mladik s koupelny komentovat jak si nema kde upoustet paru
a co delat kdyz to na nej prijde
....docela sranda

Právě běží tento pořad na Primě
Tak jsem v nedeli zase na kousek koukala a uz naposled, poradne tam nic neukazou podle me nuda
Sejdzo
Kdybych mela penize na postaveni domu, urcite bych uvazovala o tom postavit ho podle cinskeho principu feng shui, jak to treba dela firma vitr-voda, maji krasny web [www.feng-shui-stavby-interiery.cz] a na nem pekne fotky toho, co uz delali.
Ahoj, divala jsem se na ty stranky [www.feng-shui-stavby-interiery.cz] a opravdu se mi tam hodne veci libilo, obzvlaste fotky jsou zajimave a dobre nafocene, skvely web pro inspiraci-diky.
Holky, pokračuje pořád to Jak se staví dům? nebo už to skončilo
www.majkaj.webg..
Pokračuje, už finišujou. Proč se ptáš? Chceš něco koupit?
Už můžeš nabízet v aukci, kolik jsi ochotná zaplatit. Teda ty baráky jsou tak ošklivý, že by mě tam nikdo nedostal.
Ptala jsem se pro to, abych se na ty "nevzhlednosti" ještě mohla podívat v telce na vlastní oči
Plánujeme také stavět, tak děkuji za tip o lešení, sháním teď co nejvíce informací a kontaktů. Dostal jsem také dobré doporučení na průmyslové příslušenství (www.metal-trade.cz/cs/web/o-spolecnosti) , chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenisti s touto firmou. Slyšel jsem zatím jen dobré ohlasy.