sobota 25. května, 14:31 Svátek má Viola
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: pánev na smažení
Litinovou pánev jsem odložila na půdu. Jak píše Ela - je moc těžká.
Nejlíp se mi smaží na pánvích, které nejsou vzhledově pěkné, ale jsou vypálené tak, že nepřichytávají. Je to pravidlo starých profi kuchařů, řídím se jím a jsem spokojená. Jak jsem psala - obyčejné plechové, tenkostěnné, nemají chybu. S velkým plochým dnem mám kdysi z Lidlu (nazývají ji snad servírovací pánev, či jak), ta je bohužel s teflonem,ale používám jí k osmažení čínských nudlí nebo, když potřebuji hodně řízků najednou (friťák je též odložený na půdě)
Re: pánev na smažení
Re: pánev na smažení
A to já bych litinku klidně adoptovala. Nemám, též bych chtěla a ve formách jsem smažit ještě nezkoušela. Jako ta fritéza by snad posloužit mohly.
Iviku, tahle značka to náhodou nebyla? Myslím jeden či druhý typ...
[www.litinove-nadobi.cz]
Tam já si tedy kdysi virtuálně nakoupila za pěkný majlant. Pak... jsem stránku zase zavřela.
( Brno, 250m n.m.)
Re: pánev na smažení
Podle vzhledu není, mám jinou rukojeť, ale za ty roky se to mohlo změnit. Opravdu si nepamatuji, tehdy jsem nad tou cenou "brečela", dnes bych koupila ve všech velikostech. Mám hlubokou a nesmažím už na jiné. Myji v myčce, jednou za čas, když potřebuji umýt důkladně. Vlastnosti se ani tím nemění. Od té doby jsem vystřídala spoustu pánví, a dávno skončili naskládce. Keramika je dobrá do té doby, jak už tady někdo psal, dokud se nepřepálí. Tu bych už nekoupila. Na vaření na skle potřebuji tlusté těžké dno
Re: pánev na smažení
Chápu. Na "můj" wok hořák je lepší zase tenkostěnná
Hele, kdyby se všem líbilo to samé, výrobci by zkrachovali
( Brno, 250m n.m.)
Re: pánev na smažení
Jasně, máš pravdu, na plynu jsem používala také jiné nádobí
Re: pánev na smažení
píšou, že jde použít na jakékoliv sporáky. Stále vybírám
Re: pánev na smažení
[www.lidl.cz]
tuhle pánev budou mít v Lidlu. nevlastníte někdo?
Re: pánev na smažení
Ta teda je podle mého gusa
U nás je Lidl na měsíc zavřený. Nějaká přestavba
Re: pánev na smažení
Tak na tu se taky zajdu podívat. Jestli je dost těžká (slabý plech se prohýbá), mohla by být fajn.
Re: pánev na smažení
není ani drahá. Taky jí půjdu zkouknout.
Re: pánev na smažení
tak pánev mám, je pěkně těžká, tak snad bude dobře sloužit.
Re: pánev na smažení
Tak jsem si ji dnes taky koupila, vypadá dobře.
Doufám, že se na ní bude i dobře smažit a vydrží dlouho... Nemá žádné nastříknuté super povrchové umělotiny, tak není, co by se na ní poničilo. Je těžká, neměla by se tedy ani zprohýbat.
Re: pánev na smažení
Ahoj všem Mám dotaz...chci si koupit novou pánev...můj dotaz zní...jaká je nejlepší? Titanová, keramická, mramorova? Je jich tolik, že se v tom nevyznam :/
Re: pánev na smažení
kum takovou na jakou máš.