![]() |
pondělí 23. června, 08:41 Svátek má Zdeňka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co vám kvete v únoru?
Aleno byla jsem tam před týdnem. Čemeřice moc velké nejsou, zato ceny ano.
Berdo dík, má to v malých květináčích, nebo 2l, co za to chce, vypadala nějaká , co by stála za hřích, to je otázek, díky
Kouknu v sobotu a dám vědět. Některé byli ve větším květináči, ale cena okolo 400
já mám na okně tři roky starý brambořík - kvete ale žádné keřisko . aspoň něco . jinak narcisky ve vodě rozkvety. byla to poupata a myslela jsem , že zaschnou .
Kaaj, vloni se mi stalo, že mi kytička zaschla. Vůbec se neotevřely. Vánoční kaktusy začínají druhé kolo.
no právě- jsem se obávala . ale už se to žlutí ..
moje bramboříky
no teda
- paráda

bosk, ty jsou v plný parádě
mají asi co přesně potřebují.
Bosk, to máš přechovaný, pokud se nepletu. Kdo umí, ten umí.
Dva jsou přechovaný a dva nový.Fialka byla maminčina.
moc hezké.

Dneska jsem se dokopala a začala stříhat čemeřice. Taky jsem je přihnojila. Ještě mají hlavní kvetení před sebou. Poprvé vidím v květu -iburgensis-picotee. Je na jedničce. Byla z německé školky a nějak se nemohla chytit. Teď už to půjde bez problémů. Na poslední fotce je pro Alenu Icen Roses Red. Listy má žíhané.
Regino, krása
, máš je luxusní a to teprve začínají....ICE mi taky pokvete, ale je to mládě, díky.
1ní obr. je Maestro, proti Merlinovi má dlouhé stonky ale hlavně ranný, i když se mi zdá, že brzo tmavne. 2hý obr. Shoo.Star, tam sníh pomalu odtává, pak jim odolejte, krasavicím