![]() |
neděle 3. prosince, 19:03 Svátek má Svatoslav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Aktivity a volný čas
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co s dětmi v Praze?
Kromě ZOO, Království železnic na Smíchově.[www.kralovstvi-zeleznic.cz] Byla jsem tam nedávno s 3letou vnučkou.
Tohle na mne vyskočilo po zadání Co s dětmi v Praze [www.cosdetmi.cz] Myslím, že je nabídka dost pestrá.
[www.kamaradske-hry.cz]
[www.kudyznudy.cz]
[www.dollsland.eu]
Děkuju za vaše nápady. Mám dvě holky, takže s železnicemi si nejsem jistá, nicméně je mi jasné, že na internetu se toho dá spousta najít přes vyhledávač, ale chtěla jsem se spíš zeptat, co máte jako rodiče vyzkoušené a na nějaké osobní tipy :-) My s našima holkama třeba moc rády chodíme cvičit do galerie Harfa do takové herny a tělocvičny pro děti :-) mají tam programy pro různé věkové kategorie, takže se zabaví obě a jsou tam moc milí lektoři :-) jo a pouští jim a zpívají s nimi jednoduché dětské písničky v angličtině, což se mi teda moc líbí :-)
Ne, že bych nějaké to doporučení nečekala už na začátku
Dobrá, příště nebudu psát vůbec nic... Nevím, na co tady je diskuzní fórum, když si tu člověk nesmí ani dovolit svobodně říct svůj názor...
Katerinko, byla jsem na těch mašinkách s 3letou vnučkou a moc se jí tam líbilo.
o víkendu jsme byli v bazénu v Praze na Chodově a moc se tam dětem líbilo.Je tam i tobogán a bylo to fajn.Posílám odkaz kdyby ses chtěla podívat.[www.aquasportclub.cz]
souhlas také tam rádi chodíme. Navíc je to jistota, když nevíme co s dětma a teď jak jsou ty horka to je jistota
.
Dobrý den, my jsme si našli na [slevys.cz] projížďku po Vltavě. Máme dva kluky, 2 roky od sebe, takže byli naprosto nadšení. Zkuste mrknout, určitě tam něco takového najdete.
Zdravím, zkuste se mrknout [www.venkazdyden.cz], je tam mapa dětských hřišť, u kterých jsou i fotky a základní info o tom, co tam najdete, takže si můžete vybrat to, kde si vaše děti nejvíce vyhrají.
My jsme slavily narozeniny v Laser game galaxy aréně v Praze. Je to jedna z nejlepších heren, kde jsme byli. Domluva tam je skvělá a personál moc milý.
A je lepší udělat rezervaci při větším počtu lidí?
Asi nás nebude málo
Já většinou rezervuju dopředu, je to jistější a zabere to minutku, mrkni tady [rezervace.lasergamegalaxy.cz]
Ahoj, tak v lockdownu jsme třeba stále museli vymýšlet aktivity, kterými bychom děti zabavili a musím říct, že dost nás bavili různé hry třeba jako je: [www.antonieemma.cz] , které můžete hrát kdekoliv a určitě je to jedna z věcí, která děti opravdu baví, když třeba nemůžete zrovna dělat nic moc zábavného ve městě.