pondělí 9. září, 01:20 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Knihy
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Ostatní a volné téma. Aneb co se nikam nevešlo..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co právě čtete?
A jaký je to překlad? Já už mám staženo delší dobu, ale překlad je příšernej - nejspíš z překladače.
Dočetla jsem Na rozcestí - kolotoč nástrah se opět roztáčí (Barbora Koudelková). Je to třetí díl a všechny jsou neuvěřitelně čtivý. Báry je mi líto, ale hodně si za to může sama díky svý naivitě
www.samokecna.e..
Diky, to jsem nevedel
....... v nejméně vhodnou dobu jsem objevila knížku " Francouzský zahradník " od S. Montefiore, je to krásně čtivé
Káju Maříka.
Oceán na konci uličky - Neil Gaiman
Překlad dobrý - akorád vždy vynechaný řádek mezi odstavci - jinak v pohodě.
Právě jsem dočetla "O ženách vím všechno" - René Decastelo. Docela se mi to líbilo, žádný zbytečný kecy, prostě k věci . Taková čtivá oddechovka.
Teď čtu taky od Decastela Pro lásku by vraždil každý, taky dobrý a čtivý, i když chvílema trošku nechutný
Ještě mám rozečtené Provinilé slasti - Laurell K. Hamilton. Jsem na začátku, zatím dobrý, čte se to výborně.
Ahoj, hlásím, že Kosprd a telecí je fakt skvělá dětská knížka. Před chvílí jsem ji musela dcerce začít číst - už potřetí (od Vánoc).
... Provinilé slasti jsem přetl a včera jsem dočetl Rozesmátou mrtvolu - taky čtivé a jdu na třetí díl Cirkus prokletých - uvidíme.
Chystám se na Černobílý svět (film jsem viděla a moc se mi líbil). Ale nejdřív na konci dubna ...
Taku, já už čtu čtvrtej díl . Nemůžu se od toho odtrhnout . Mám to ve čtečce, jenže knížky z knihovny tím pádem zahálej. Takže jsem si teď dala od Anity pauzu a musím dojet to, co mám půjčený, ale moc se mi do toho nechce, upíři jsou upíři
Jinak jsem teda bleskově přelouskala oba díly Poslední aristokratky a myslím, že by si to měl přečíst každej, já se normálně řehtala nahlas
Jééé, jsem o ní četla na Fb, jenže momentálně jsem už překročila rozpočet na knížky ...
V knihovně jsme už dlouho nebyla, samozásobuju se v levných knihách, různé výprodeje a z druhé ruky... tak nevím, ale zase taková knížka se doma neztratí ?
Zkusím juknout, zda někdo neprodává
.... jak se jmenuje 4. díl ?? Prosím ! Díky !